in ,

AdorAdor

Renaissance: A Film by Beyoncé, cel mai nou film al cântăreței Beyoncé

Pregătiți popcornul! Acesta va ajunge și în cinematografele din România.🍿

04Hey, hey, dear Gen Z reader!🧚‍♀

Beyoncé este una dintre cei mai bune cântărețe ale tuturor timpurilor, iar acest lucru îl confirmă un top realizat de revista Rolling Stones, într-un articol postat la începutul anului 2023 – „The 200 Greatest Singers of All Time”.

O adevărată forță a naturii, anul acesta încununează succesul fulminant al turului ei global, „Renaissance”, cu un film jumătate documentar, jumătate tip concert, prin intermediul căruia oferă fanilor din întreaga lume detalii „behind the scenes”. Regizat și produs de însăși faimoasa cântăreață, „RENAISSANCE: A Film by Beyoncé”, spune povestea turului de la concept și până la producția sa propriu-zisă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

De asemenea, în film apare soțul ei Jay-Z, părinții artistei Mathew și Tina Knowles, verișoara Angela Beyincé, și cei trei copii: Blue Ivy, Rumi și Sir Carter. Dar, și alți artiști și muzicieni, precum: Diana Ross, Megan Thee Stallion, Cardi B, Kendrick Lamar etc.

Premiera a avut loc la Samuel Goldwyn Theater în Los Angeles, pe 25 noiembrie 2023, înainte de lansarea oficială din cinematografele din Statele Unite, pe 1 decembrie. Încă de la lansare, filmul a primit numeroase critici pozitive, care au lăudat filmările concertului, producția, elementele din culise și prezența pe scenă a lui Beyoncé, pelicula încasând peste 42 de milioane de dolari la box office-ul global.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

„Renaissance” este atât intim, cât și vast în aceeași măsură deoarece se bucură de amprenta artistică a frumoasei cântărețe, dar îndreaptă, în același timp, și camera către public pentru a sublinia puternicul sentiment de comunitate pe care îl oferă. – Christy Lemire (critic de film), pentru RogerEbert.com

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

 

Conform unui articol postat de Romanian-Insider.com, Beyoncé a anunțat într-o postare oficială că pelicula va ajunge și în cinematografele din România.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Ce spui? Ne vedem în cinematografe la „Renaissance: A Film by Beyoncé”, un film care surprinde genialitatea și profesionalism unei cântărețe care a scris istorie în lumea pop-ului?🥰

Dacă ai dorințe pentru alte articole asemănătoare, dă-ne un pont aici.💖

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Retrospectiva Buzz House 4 până în acest moment. Cine sunt influencerii care antrenează dramele din sezonul 4?🤯

Sfaturi pentru Stabilirea Obiectivelor în Noul An pentru un Gen Z