in , ,

AdorAdor OMGOMG

Remote Holidays: Cum au arătat sărbătorile de iarnă pentru Sore și primul ei Crăciun departe de casă

Uneori, odată ce ajungem să ne setăm anumite rutine și, chiar mai mult de-atât, să ne înrădăcinăm în ele, ne poate fi de la destul de spre foarte greu să ne rupem de la tradiții, în special în perioada sărbătorilor de iarnă.

Crăciunul, mai ales, este pentru mulți dintre noi o sărbătoare pe care o petrecem alături de cei dragi, de familie și de prieteni, o sărbătoare cu ocazia căreia ne reîntoarcem pentru puțin timp într-un cuib pe care parcă abia ieri ce l-am părăsit.

În acest sens, să îți petreci Crăciunul altundeva decât acasă poate să se simtă oarecum ciudat, mai ales atunci când, în cuvintele lui Sore, acesta ar fi „primul Ajun pe care nu îl petrec acasă”.

Totul a început cu o dorință

Spunea chiar Sore că anul acesta (în 2023), ea a încercat să îi ofere lui Erin cât mai multe experiențe aparte, iar asta s-a văzut în special în preajma sărbătorilor de iarnă. Totul a început cu o călătorie în Laponia, în țara lui Moș Crăciun.

Acesta a fost cumva laitmotivul pe care l-am observat în online, în ceea ce privește expedițiile iernatice în rândul celebrităților autohtone – mai precis, în rândul mamelor. Pe lângă Sore, Ioana Grama și Andreea Bălan au fost și ele purtate în inima Finlandei de un vis tânăr și pur de a-l vizita pe Moș la el acasă.

Un Crăciun înțesat de milestones

După o călătorie palpitantă în nordul intrigant și înghețat, a fost nevoie de un moment de respiro. Foarte probabil din dorința de a se îndepărta puțin de haosul urban, măcar în preajma sărbătorilor, Sore a luat-o pe Erin, și-a chemat câteva prietene, alături de copiii acestora, și s-au îndreptat cu toții către o căbănuță retrasă, în comuna Valea Lungă, județul Dâmbovița.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SORÉ (@soreonline)

În ceea ce privește Crăciunul, 2023 a fost un an marcat de firsts.

Pe lângă că a fost primul pe care Sore l-a petrecut departe de casă, a fost și cel dintâi pe care ea și Erin ș-au sărbătorit alături de cel mai nou membru al familiei, adorabilul lor golden retriever, Goldie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SORÉ (@soreonline)

De la deal, la munte

Relaxarea și izolarea pare să le fi prins bine fetelor și să le fi încărcat cu forțe proaspete, cum imediat după Crăciun, Sore s-a decis să facă tranziția la 2024 în stil mare, din inima munților Dolmiți, din nordul Italiei.

Sezonul acesta a fost deja extrem de încărcat pentru Sore. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ioana Grama discută experiența divorțului și ce impact a avut asupra ei, vezi aici

Un Crăciun de poveste la Mița Biciclista: Cu ce s-au delectat cei care au luat parte la petrecerea din Ajun?