in

OMGOMG

Recomandarea lunii ianuarie: Serialul Silo🎬

Must watch!!🍿🍿

Hey, hey, dear Gen Z reader!🧚‍♀

Încă suntem în plin sezon de iarnă, afară se întunecă devreme, iar cheful sau timpul pentru activități în aer liber este destul de limitat. Dacă cautăți un serial cu un fir narativ desăvârșit, plin de acțiune, care să te țină în suspans episod după episod, Silo este cea mai bună alegere. L-am vizionat și eu la începutul acestui an și am rămas plăcut surprinsă.

Lansat în 2023, serialul a adunat doar un singur sezon până în momentul de față, cu 10 episoade în total, media lor învârtindu-se în jurul a 45 de minute fiecare.

Bazat pe romanul „Wool” din seria SF cu același nume, scris de Hugh Howey, acțiunea serialului este plasată într-un viitor distopic sumbru, în care ultimii oameni rămași trăiesc într-un siloz uriaș, subteran, fără a știi majoritatea de ce se află acolo. Juliette (jucată de Rebecca Ferguson), este o ingineră însărcinată să elucideze misterul din spatele morții unui coleg drag. Pe parcursul acțiunii, aceasta descoperă numeroase alte mistere legate de lumea întunecată și totalitară a silozului.

Bucurându-se de un real succes, serialul va avea și un următor sezon în care continuarea poveștii va extinde universul Silo cu noi personaje și locații în afara silozului. De urmărit!!

Urmărește serialul singur, alături de prieteni sau familie și cu siguranță nu vei regreta. See you next time with another recommandation!🍿

Dacă ai dorințe pentru alte articole asemănătoare, dă-ne un pont aici.💖

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Creatorii de conținut din România au încercat noul filtru Gossip Girl. Hai cu mine să vezi cum arată aceștia ca personaje din celebrul serial!💋

Ai auzit de machiajul care te face să pari că îți e frig? Ștefania Olariu împărtășește cu noi secretele ei 🧊