in ,

AdorAdor

[RECAP] Doi ani de iubire cu Mira și Levi Elekes: Hai să vedem cum s-a transformat relația celor doi în ultimii ani

Nu știu de voi, dar eu, când sunt întrebată care sunt cuplurile mele favorite din mass media românească, am o listă de nume destul de precisă – și de scurtă – pe care o ofer ca răspuns. Iar printre fruntași se numără un cuplu față de care am dezvoltat o afinitate aparte, prezentă încă din prima zi. Mă refer aici la Mira și Levi Elekes.

@mira Flirtat, filtrat 🤣🤣🤣 ce conteaza… @Levi Elekes ♬ original sound – MIRA

Știu că poate părea a fi un subiect destul de aleatoriu ales – și, într-un fel, presupun că și este -, însă am dat recent peste niste imagini încărcate de Mira pe TikTok în care celebra cea de-a doua lor aniversare și, cu ocazia asta, făcea un mic recap al relației. Și m-am gândit că ar fi un subiect drăguț pe care să îl abordez și eu, alături de voi.

De-a lungul ultimilor doi ani, Mira și Levi au avut parte de o mână de experiențe aparte, care i-au ajutat să crească, atât ca indivizi, cât și în calitate de cuplu. De la prima lor întâlnire, la prima lor vacanță (la munte), de la primul animal pe care l-au luat și crescut împreună, la prima lor mașină, ultimii doi ani pot fi definiți printr-o frază simplă: a period of firsts.

Nu toate momentele au fost frumoase, cum e de așteptat, însă au luptat întrodeauna unul pentru celălalt și pentru ce au clădit împreună. Și au făcut asta departe de ochii lumii. Cred că, în parte, asta a fost ceea ce m-a atras mereu la relația lor: faptul că era exact asta – a lor. Mi-a plăcut că au fost și sunt în continuare deschiși, atunci când este cazul, iar în rest foarte privați cu viața lor privată, după cum îi spune și numele. Cred că asta le-a și întărit fundația: faptul că erau singurele persoane din relație.

Cu toate că au experimentat presiunile publicului și ale presei, cei doi au reușit să-și păstreze intimitatea și să ofere un exemplu de echilibru și reziliență în fața provocărilor mediaticului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cele mai adorabile momente dintre Blake Lively și Ryan Reynolds

Webstock 2023, cel mai mare eveniment de social media și comunicare online din România, are loc săptămâna aceasta!