in

AdorAdor OMGOMG

rares tocmai ce și-a lansat cea mai nouă melodie, în colaborare cu Bianca Dragomir. Tu ai ascultat-o deja?

Cu o sinceritate palpabilă și o melodie înduioșătoare, Rareș Mariș și Bianca Dragomir au lansat recent piesa lor nouă, intitulată „Strain”. Versurile captivante explorează complexitatea despărțirilor și a sentimentelor contradictorii care însoțesc un sărut dat de cineva care, cu timpul, devine un străin.

@marisraresstrain pe yt! grija la lacrimi ☀️♬ original sound – rares

Versurile profunde ilustrează povestea unei iubiri pierdute, cu amănunte realiste despre durere și reziliență. Cu versuri precum „Am sărutat un străin, dar tot nu pot să-mi revin”, piesa aduce în prim-plan senzațiile amestecate ale pierderii și ale încercării de a depăși o relație care s-a schimbat ireversibil.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by rares (@raresmaris)

Videoclipul oficial al piesei adaugă o dimensiune emoțională suplimentară. Rareș este surprins într-un cadru melancolic, așezat pe un scaun într-un câmp, în timp ce soarele apune. În fața lui, un alt scaun rămâne gol, doar cu urmele a ceea ce a mai rămas din fosta sa iubire: un buchet de flori.

Umbrele lungi proiectate de soare accentuează anonimatul personajelor, subliniind ideea de a săruta un străin, de a pierde pe cineva care a devenit, în cele din urmă, un necunoscut.

Alegerea de a nu arăta fețele adaugă o notă de universalitate și face ca oricine să se poată identifica cu sentimentele transmise în această piesă profundă. Momentul apusului de soare subliniază finalul poveștii de dragoste și simbolizează sfârșitul unei etape, punând accentul pe aspectul trecător al iubirii și pierderii.

„Străin” nu este doar o piesă, ci o călătorie emoțională, transpusă în sunet și imagine.

Rareș și Bianca Dragomir au reușit să creeze o experiență artistică care nu doar încântă auzul, ci și atinge corzile sensibile ale inimii.

Tu ce părere ai despre noua lor melodie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Care-i faza cu produsele waterproof și oare chiar merită să investești în ele? Make-up artist Andone Diana le pune la încercare. Vezi care sunt rezultatele

Ești în căutarea unor produse pe care să le integrezi în rutia ta de skin care? Andreea Suciu îți recomandă să încerci kit-urile de la Cera Ve. And get that: le poți testa gratuit