in

AdorAdor

rareș și Bogdan DLP lansează un nou hit – „Guli Guli” (from Buzz House The Movie)

După succesul piesei „La tine și la bani”, rareș și Bogdan DLP lansează un nou hit! „Guli Guli” promite să vă facă să dansați cel puțin la fel de mult precum prima colaborare. Piesa face parte din soundtrack-ul oficial Buzz House The Movie, disponibil din aprilie în toate cinematografele. Fiți pregătiți, pentru că rareș și Bogdan dau tonul distracției!

Piesa a fost scrisă de Moș Ion Roacker, Costana Jackson și rareș. Producția a fost realizată de Costana Jackson.

Buzz House este un adevărat fenomen al YouTube-ului românesc, adunând zeci de milioane de vizualizări pe platformă. În sezonul patru al acestei competiții palpitante, privitorii i-au putut urmări pe Costi Max, Bogdan Drăcea, Iorga, Adrian Dumitru (cunoscut și sub numele de Adrian Elicopter de Luptă), David Ioan, Cezara Cristescu, Maya, Scarlet Andreea, Erika Isac și Vlad Neamțu, care au fost supuși la diverse provocări ce au stârnit reacții diverse, conflicte și momente ce au devenit memorabile.

Buzz House The Movie va fi primul film de comedie horror din România, protagoniști fiind toți participanții sezonului 4, inclusiv câștigătorul Costi Max. Disponibil din aprilie în toate cinematografele din țară, filmul a creat deja foarte multe așteptări.

Originar din Cluj, rareș, fost student la Drept, a renunțat la facultate pentru a concura și câștiga competiția One True Singer. La scurt timp, single-ul său „Nașpa” cu Arkanian era fredonat de milioane de oameni, rareș construindu-și comunitatea de fani și ajungând pe scenele celor mai mari festivaluri. A urmat succesul cu „Buchet de trandafiri”, alături de Olivia Addams, care a ocupat primele poziții în topurile de radio și a obținut locul #2 în Media Forest.

Best New Artist la The Artist Awards 2022, rareș și-a surprins audiența și cu rolul principal din „Romina VTM”, film pentru care a contribuit și la coloana sonoră, „La tine și la bani”, colaborarea cu Bogdan DLP devenind cea mai ascultată piesă în platforma Spotify din România în 2023. Mai mult decât atât, colaborarea cu Theo Rose și DOMINO pentru „Sâmbătă seară” a atins #1 în topul căutărilor Shazam și a rămas în Top 10 Media Forest timp de 13 săptămâni, cu peak position #2. Versatil și fresh, rareș e pregătit să își uimească publicul și în 2024.

Bogdan DLP și-a început inițial cariera în fotbal, făcând performanță la categoria sa de vârstă. Ulterior, muzica a ajuns în viața lui, iar la acest moment, la numai 27 de ani, este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele din țară. Datorită versatilității sale, artistul a avut parte de mai multe colaborări reușite, printre care: Theo Rose, YNY Sebi, Alex Velea, Alessio Marco, IAN. Colaborarea sa cu Lil Cagula și Gheboasă, ,,Dacă n-ai bani”, a cucerit internetul și a ajuns la 51M de vizualizări pe YouTube, la fel și piesa ,,La tine și la bani”, cu rareș, de pe coloana sonoră a filmului Romina VTM, care a adunat 51M de vizualizări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Paradisul groove-ului Dancing Alone - THRDL!FE x Danny Chris x Felix Samuel

Paradisul groove-ului: „Dancing Alone” – THRDL!FE x Danny Chris x Felix Samuel

The Motans și Andra colaborează pentru prima dată - „Înapoi în viitor”

The Motans și Andra colaborează pentru prima dată – „Înapoi în viitor”