in

OMGOMG

rareș cântă despre acea ,,Jumătate”

Tot ce mi-a lipsit, ai tu

În cea mai nouă piesă a sa, rareș cântă despre acea persoană care vine în completarea noastră și ne lasă senzația că avem deja totul. ,,Jumătate” este o scrisoare deschisă pe care artistul a ales să o transmită cu sinceritate și emoție în acorduri și versuri. Despre iubire, conexiune, de la rareș pentru voi, la un play distanță.

Piesa a fost scrisă de Adi Istrate, rareș, Ștefan Ioniță și Mario Morar. Producția a fost realizată, de asemenea, de Ștefan Ioniță și Mario Morar.

Originar din Cluj, rareș, fost student la Drept, a renunțat la facultate pentru a concura și câștiga competiția One True Singer. La scurt timp, single-ul său „Nașpa” cu Arkanian era fredonat de milioane de oameni, rareș construindu-și comunitatea de fani și ajungând pe scenele celor mai mari festivaluri. A urmat succesul cu „Buchet de trandafiri”, alături de Olivia Addams, care a ocupat primele poziții în topurile de radio și a obținut locul #2 în Media Forest.

Best New Artist la The Artist Awards 2022, rareș și-a surprins audiența și cu rolul principal din „Romina VTM”, film pentru care a contribuit și la coloana sonoră, ,,La tine și la bani”, colaborarea cu Bogdan DLP devenind cea mai ascultată piesă în platforma Spotify din România în 2023. Mai mult decât atât, colaborarea cu Theo Rose și DOMINO pentru „Sâmbătă seară” a atins #1 în topul căutărilor Shazam și a rămas în Top 10 Media Forest timp de 13 săptămâni, cu peak position #2. Versatil și fresh, rareș e pregătit să își uimească publicul și în 2024.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Catincca, cu tenul impecabil, într-un top alb și blugi, la o ședință foto

Catincca împărtășește cu noi niște sfaturi super utile de skincare, pe care le-a învățat ca model

Monoir și Iuliana Beregoi îți vor pune sângele în mișcare cu „Taka Taki”