in ,

AdorAdor

Puppy yoga? Yes, please! Hai să afli unde poți face yoga cu cățeluși în București

În ultimii ani, practica yoga s-a extins cu mult dincolo de studiourile tradiționale, iar una dintre cele mai încântătoare inovații care a ajuns în scena wellness este „puppy yoga”. Acest amestec încântător de yoga alături de o companie canină a fost îmbrățișat atât de iubitorii de animale, cât și de pasionații de yoga.

Bucureștiul nu face excepție. Orașul oferă o varietate de locuri unde te poți bucura de beneficiile terapeutice ale yoga-ului în timp ce ești înconjurat de cățeluși jucăuși și adorabili.

The Puppy Yoga Studio

Sursă foto: https://secretnyc.co/

Situat în inima Bucureștiului, The Puppy Yoga Studio este un spațiu dedicat care îmbină yoga cu bucuria de a petrece timpul cu căței. Clasele lor, potrivite pentru toate nivelurile, oferă o atmosferă senină în care te poți relaxa și îmbunătăți flexibilitatea, totul în timp ce îmbrățișezi prietenii blănoși.

Puii, adesea câini de salvare, sunt disponibili pentru adopție, așa că ai putea chiar să pleci cu un nou membru al familiei.

Parcuri prietenoase cu câinii, un loc de puppy yoga

Bucureștiul are multe parcuri frumoase, dintre care unele acceptă câini. Locuri precum Parcul Herăstrău, Parcul Carol și Parcul Tineretului sunt perfecte pentru a practica yoga cu propriul tău cățel sau pentru a te alătura unui curs de grup.

Ia un covoraș de yoga, cățelul și bucurați-vă de aerul curat și de mediul liniștit în timp ce exersați.

Adăposturi pentru animale

Multe adăposturi de animale și organizații de salvare din București au adoptat ideea de yoga pentru căței ca mijloc de a socializa, promovând în același timp adopția.

Prin participarea la aceste evenimente, poți avea un impact pozitiv susținând adăposturile locale și lucrând la fizicul și psihicul tău prin yoga..

Evenimente pop-up Puppy Yoga

Sursă foto: https://eu.greenbaypressgazette.com/

Fii cu ochii pe rețelele de socializare și pe listele de evenimente pentru momentul în care un pop-up de yoga cu cățeluși are loc în București.

Aceste evenimente pot avea loc în diferite locații, de la parcuri la centre comunitare și oferă o modalitate unică și plăcută de a petrece timp cu prietenul tău blănos în timp ce practici yoga.

Participând la astfel de evenimente sănătoase, implicit cățeii ajung să beneficieze de socializare și interacțiune umană, în timp ce participanții se bucură de efectele terapeutice ale yoga-ului și de noua și mai puternica legătură pe care o va crea cu patrupedul.

Înainte de a participa la orice curs sau eveniment de yoga pentru căței, asigură-te că verifici cerințele preliminare și îndrumările oferite de organizatori. Aceasta include de obicei vaccinări, așteptări în materie de comportament și cerințe de lesă pentru a asigura siguranța și confortul tuturor participanților, atât umani cât și canini.

Concluzionând, în inima Bucureștiului, puppy yoga a devenit mai mult decât o tendință de wellness care face trafic pe Social Media; este o experiență plină de căldură care aduce oamenii mai aproape de prietenii patrupezi.

Fie că ești un yoghin experimentat sau un începător în căutarea unui mod unic de a te bucura de o practică sănătoasa, care să îți aducă și echilibru în viață, yoga cu cățeluși oferă o experiență de neuitat și multă liniște sufletească atât pentru oameni, cât și pentru căței.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

TikTok

Cine sunt cei mai faimoși 10 creatori de conținut de pe TikTok în octombrie 2023? Descoperă clasamentul GLOBAL complet

De ce pare că toți influencerii noștri favoriți iubesc gogoșile Chez Marie Confiserie? Hai să descoperi povestea acestui cake boutique delicios!