in ,

AdorAdor OMGOMG

Premiile Oscar 2024. Ryan Gosling se bucură de a treia nominalizare din cariera sa

Descoperă ce a împărtășit îndrăgitul actor despre nominalizarea lui la Premiile Oscar de anul acesta!

Ryan Gosling se bucură de a treia nominalizare din cariera sa la Premiile Oscar 2024 pentru rolul lui Ken din box-office blockbuster-ul Barbie, la categoria „Cel mai bun actor în rol secundar”. Premiatul actor este onorat să se afle în lista nominalizaților de anul acesta, dar declarațiile sale au început să ridice câteva controverse.

Ce sunt Premiile Oscar?

Premiile Oscar, sau Academy Awards, se derulează anual încă din 1929 și onorează excelența cinematografică din anul precedent. În 2024, gala a ajuns la cea de-a 96-a ediție și se remarcă ca fiind printre cele mai apreciate, râvnite și urmărite distincții din lumea hollywoodiană, dar și cea globală.

Unde și când va avea loc gala decernării de anul acesta?

La Dolby Theatre at Ovation Hollywood. În data de 10 martie.

Ce se remarcă anul acesta?

Filmul fenomen Barbie, care a fost apreciat și premiat în cadrul galelor Globurile de Aur și Emmy, se bucură de 8 nominalizări anul acesta la Premiile Oscar. Printre numeroasele categorii, se remarcă: „Best Picture”, „Best Adapted Screenplay”, „Actor in a Supporting Role” (Ryan Gosling), „Actress in a Supporting Role” (America Ferrera), „Music (Original Song)” („I’m just Ken”), etc.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BARBIE (@barbiethemovie)

Ce a împărtășit Ryan Gosling despre nominalizarea sa?

Conform The Time, actorul a declarat că se bucură și este onorat de nominalizarea primită, dar:

Nu există Ken fără Barbie, și nu este niciun film Barbie fără Greta Gerwig și Margot Robbie, cele două persoane responsabile pentru acest film istoric, celebrat la nivel global.

America Ferrera, care a interpretat-o pe Gloria, a împărtășit surprinderea și fericirea ei în urma aflării nominalizării de anul acesta.

Re-enactment for @ryanpierswilliams of when I got the news that I’m Academy Award nominated!!!!!! 😭😭😭

 

View this post on Instagram

 

A post shared by America Ferrera (@americaferrera)

 

Lista completă a nominalizaților poate fi găsită chiar aici.👈

Ca o părere informală și poare prea puțin pregătită, cred că realizările tuturor ar trebui celebrate. În numeroase ocazii s-au făcut injustiții la nivel de premieri, iar anul acesta a fost o luptă acerbă între numeroase pelicule remarcabile, cum ar fi „Oppenheimer” sau „Poor Things”, și nu numai. Faptul că Margot Robbie și Greta Gerwig nu s-au aflat printre lista nominalizaților, nu minimizează aportul lor adus producției sau impactul pe care l-a avut Barbie la nivel global.

Tu ce părere ai despre declarația lui Ryan? Trebuiau să se afle Margot și Greta în lista nominalizaților de anul acesta de la Premiile Oscar?

Pentru un pont, bârfă sau recomandare, îți aștept mesajul aici.💖👈

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Colaj Miruna Rumina

Vezi ce surpriză i-a făcut Miruna Rumina bunicii ei 🥹

Dua Lipa si Callum Turner impreuna

Dua Lipa și Callum Turner sunt oficial împreună, vezi aici