in ,

AdorAdor

Povestea noii case a lui Marilu Dobrescu. 🥹 Află cum au decurs vizionările și de ce a ales-o fix pe aceasta!

Marilu Dobrescu, cunoscută pentru pasiunea sa pentru traveling și beauty, împărtășește o poveste uluitoare despre cum a decis să achiziționeze casa visurilor sale, transformând visul în realitate.

Totul a început brusc, iar povestea acestei decizii este plină de entuziasm și determinare.

Despre proces

Ea a dezvăluit cum a fost o decizie care s-a apropiat de ea treptat, dar care s-a finalizat pe neașteptate.

Marilu și partenerul său, Iustin, își doreau o casă în care să se simtă cu adevărat acasă, un spațiu generos, departe de agitația orașului, un loc în care să se simtă conectați cu natura.

Sentimentul de a crește la casă a rămas adânc înrădăcinat în sufletul lui Marilu și a fost un motiv în plus pentru dorința lor de a avea propria casă, mai ales odată cu planurile de a întemeia o familie.

Cum au luat decizia?

Decizia de a o achiziționa a fost facilitată de întâmplări neașteptate. Într-o perioadă în care își puneau întrebări legate de această decizie, o oportunitate surprinzătoare a apărut, iar în doar două săptămâni, lucrurile s-au concretizat rapid.

Dorința lor de a avea un spațiu mare și de a crea un mediu profesional în casă a fost fundamentul acestei alegeri. Cu planuri de a transforma această casă într-un loc în care să-și desfășoare activitățile de creație și de a avea un studio foto, visul lor de a crea propriul cămin a început să prindă contur.

O adevărată împlinire

Achiziționarea imobilului a fost o adevărată împlinire, având posibilitatea de a modela spațiul după propriile dorințe și nevoi, de a construi o parte a vieții lor într-un mod personalizat.

Visul lor a fost să aibă un loc al lor, care să le fie oază de liniște, departe de zgomotul urban, dar totuși aproape de București.

Marilu subliniază importanța de a face alegerile potrivite la momentul potrivit. Chiar dacă planurile lor inițiale nu includeau o casă în România, oportunitatea a apărut exact când erau pregătiți să facă acest pas.

Ce reprezintă pentru ei această casă?

Această casă reprezintă începutul unui nou capitol, o investiție ce nu numai că le va oferi un adăpost sigur, dar și oportunitatea de a se reîntoarce mereu într-un spațiu care îi reprezintă, o comoară construită conform dorințelor lor.

Într-o notă plină de anticipație și entuziasm, Marilu Dobrescu a ilustrat cum acest pas într-un spațiu nou și personalizat a fost o decizie inspirată, marcând o schimbare majoră în viața sa și a partenerului său.

O casă care devine fundamentul pentru viitor și o sursă continuă de bucurie și realizare. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Likez recomandă 5 de trupe rock românești, cu păreri surprinse din partea lui hoinarprintrelitere🎸

Fanta Haunted Mansion

De Halloween, Fanta și VMLY&R au deschis porțile celei mai înfricoșătoare case din București: Fanta Haunted Mansion