in ,

AdorAdor

Povestea neștiută dintre Nicole Cherry și iubitul ei, Florin Popa: „Eu credeam că nu se uită la mine, fiind mai mare cu 8 ani, dar, recunosc, îmi plăcea de el.”

Dragostea, uneori, izvorăște din întâmplări banale și le transformă în povești extraordinare.

În universul intim al artistei Nicole Cherry și al partenerului său de viață, Florin Popa, se ascunde o poveste de început atipică, strâns legată de un moment aparent trivial din cotidian.

O poveste care a crescut în intensitate odată cu venirea pe lume a micuței Anastasia, aducând o profunzime nouă în relația lor.

Nicole Cherry și Florin Popa s-a cunoscut la un magazin de telefoane

Cine ar fi crezut că destinul își va croi calea prin intermediul unui simplu ocol la un magazin de telefoane?

Nicole Cherry a dezvăluit în podcast-ul lui Mihai Morar cum tatăl său a fost motorul care a unit destinele lor.

O oprire rapidă la un magazin, în care tatăl ei, cu priceperea lui specifică de negociator, a avut un rol neașteptat în a aduce în preajmă două suflete.

Au continuat să țină legătura

„Am fost să-mi iau telefonul și de atunci am ținut legătura, vorbeam cu el ca și cum era fratele meu.

Eu credeam că nu se uită la mine, fiind mai mare cu 8 ani, dar recunosc îmi plăcea de el”, a mărturisit Nicole Cherry, subliniind stadiul incipient al unei legături care avea să devină ceva mult mai profund între ea și Florin Popa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Florin Popa (@florinpopa_)

Această relație, inițial construită pe discuții ca între apropiați, a evoluat într-un parteneriat solid, călăuzit de evoluția lor personală și de venirea pe lume a micuței Anastasia.

Maternitatea a adus maturitate

Nicole Cherry și-a deschis inima în ceea ce privește relația sa cu Florin Popa, subliniind cum experiența maternității i-a adus o maturitate suplimentară și a adus o profunzime nouă în legătura cu partenerul său de viață.

De la clipele inițiale când vorbeau ca și cum se cunoșteau dintotdeauna, la etapa actuală a unei familii unitare, viața celor doi a evoluat, aducând cu sine provocări, bucurii și o legătură ce s-a întărit prin vremuri bune și mai puțin bune.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Florin Popa (@florinpopa_)

Tabloul unei întâlniri neașteptate

Această poveste, pe care puțini o cunosc, reprezintă un tablou captivant al întâlnirii neașteptate și a evoluției unei relații care a maturizat nu doar cei doi protagoniști, ci și o întreagă familie.

O poveste ce ne reamintește că dragostea autentică poate izbucni din cele mai neașteptate unghere și poate crește într-un cadru simplu, devenind ulterior o sursă de putere și susținere reciprocă.

Ce părere ai despre întâlnirea lor?

Dacă ai un pont, let me know!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Descoperă 3 tips & tricks despre cum să înveți pentru examenul de rezidențiat, de la Virgil Godeanu

Valentin Pop

Ce mai face Valentin Pop de când a revenit în România de la Love Island? Hai să descoperi