in , ,

OMGOMG

Povestea complexă dintre Shawn Mendes și Camila Cabello

Shawn Mendes și Camila Cabello, cei doi tineri iconi ai muzicii, au captat atenția publicului timp de ani de zile, făcându-i să trăiască fiecare moment al relației lor tumultoase.

Povestea lor a început cu un tweet, iar fanii au fost martorii unei călătorii pline de înalte și joase, plină de iubire și momente inedite.

În timp ce fanii își doreau reîntoarcerea cuplului, speranțele au fost șterse și aprinse în același timp în timpul festivalului Coachella din 2023.

Un video i-a surprins pe cei doi dansând și, ulterior, sărutându-se, stârnind un val de speculații pe rețelele de socializare.

Dar ajungem aici mai încolo.

Cum a început totul între Shawn Mendes și Camila Cabello?

Totul a început cu un tweet al Camilei pe 10 septembrie 2014, când i-a adresat lui Mendes un simplu „Shawnyboy”, declanșând imediat speculații despre o posibilă idilă.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shawn Mendes (@shawnmendes)

 

De la întâlniri la petreceri exclusiviste până la apariții tandre în Florida, relația lor a evoluat rapid, iar surse au confirmat că erau „dedicați să lucreze la o relație.”

Cu toate acestea, au existat momente de confuzie și negare, până când au recunoscut oficial că sunt împreună.

Señorita și specula pe care a adus-o

În timpul unei interpretări la Premiile MTV Video Music Awards în august 2019, cei doi au adus pe scenă „Señorita”, alimentând și mai mult speculațiile despre relația lor.

 

Și totuși, în ciuda momentelor dulci, existau și provocări.

Un an mai târziu, Shawn a vorbit deschis despre o ceartă cu Camila și despre regretul resimțit. În ciuda zvonurilor despre o posibilă logodnă, cei doi au negat că au ajuns la acest pas.

În cele din urmă, în noiembrie 2022, au anunțat despărțirea lor în mod oficial, menționând că vor rămâne cei mai buni prieteni.

Coachella 2023

Acum, în 2023, iar la Festivalul Coachella, cei doi au stârnit din nou curiozitatea fanilor cu un sărut.

Cu toate acestea, sursele spun că nu s-au împăcat și rămân prieteni cu o istorie de iubire.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by camila (@camila_cabello)

Relația lor a fost un carusel emoțional, dar Shawn și Camila rămân amintiri vii ale unei povești complexe, cu înălțări și căderi, și încă sunt iubiți de fani pentru momentele magice pe care le-au oferit în industria muzicală și dincolo de ea.

Tu ce părere ai despre povestea lor?

Dacă ai un pont, let me know!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

O seară plină de culoare într-un local cozy din București. Vezi ce au făcut Mara Ognean și Louis Florea pentru a face mai specială o simplă ieșire în oraș

Best duo: Robert Pattinson și Suki Waterhouse