in ,

AdorAdor

Cum ne-a făcut să ne simțim piesa „Jumătate” de la rareș?

Hey, hey, dear Gen Z reader!🧚‍♀

rareș, unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți ai generației tale, și nu numai, își surprinde fanii la început de an cu o nouă piesă, „Jumătate” The Session. Cântărețul transpune în versuri emoțiile pe care le are față de acea jumătate, pe care dacă o ai deja, ce îți mai poți dori mai mult de la viață?

Cum ne-a făcut noua sa piesă să ne simțim?

Dornici să ne găsim acea jumătate. Într-o atmosferă jucăușă și ușor intimă, rareș cântă despre „acea jumătate” care ne completează jumătatea. Versurile sunt sincere și transparente. Culoara albastru îi dă o tușă personală și întărește ideea cântecului.

Chiar dacă albastru poate fi interpretat ca o culoare distantă și rece, modul în care îmbracă artistul culoarea, la propriu și la figurat, o transpune în tonuri calde, de loialitate. Astfel că, emoții și sentimentele pe care și le dorește ca acea jumătate să le cunoasă, sunt profunde și stabile.

Pare o melodie ideală de ascultat la radio, pentru o stare mai bună atunci când aștepți în trafic, sau la o cafenea, în timp ce îți bei cafeaua.

Mai multe detalii despre videoclipul muzical le poți descoperi citind articolul nostru de aici.👈

Cât despre rareș? Este unul dintre cei mai promițători artiști muzicali ai generației actuale de cântăreți din România. Acesta s-a făcut vizibil în cadrul competiției One True Singer, pe care a și câștigat-o. De atunci și până în prezent, activitatea sa muzicală se bucură de un real succes, piesa alături de Bogdan DLP, „La tine și la bani”, fiind cea mai ascultată piesă în platforma Spotify din România în 2023.

Conform casei sale de discuri, Global Records, acțiunile sale muzicale sunt o fuziune de experiențe impulsive, iar abordarea sa ironică a vieții se traduce prin foamea fără margini de a crea neauzitul, nevăzutul și necrezutul.

Pentru un pont, bârfă sau recomandare, îți aștept mesajul aici.💖👈

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Lorena Șerban, creatoare de conținut, a dezvăluit recent un secret de-al ei: este însărcinată!

Lorena Șerban ne arată her baby bump!

Ce semnificație are tatuajul de pe gleznă al lui Holy Molly?