in

AdorAdor OMGOMG

Piesa BROKOTO e lansată oficial

Mario Fresh si RENVTØ redefinesc ritmurile afro cu o piesa inspirată din clasicul „Bamboleo, Bamboleia”!

Mario Fresh și RENVTØ lansează oficial clipul piesei BROKOTO

Love on, my brokoto…

Una dintre cele mai anticipate piese de anul acesta BROKOTO, care s-a lăsat așteptată aproape un an, a fost lansată oficial cu un clip plin de culoare si energie.

Duo-ul de excepție Mario Fresh si RENVTØ, nu încetează sa impresioneze cu abordarea lor unică, iar „Brokoto” este un alt rezultat remarcabil al colaborării lor. Piesa își găsește inspirația in ritmurile afro si combina cu ușurință ritmurile contemporane cu o reinterpretare creativa a clasicului „Bamboleo, Bamboleia”.

Piesa este compusă de Mario Fresh si RENVTØ, iar producția realizată de RENVTØ.

„Nu pot exprima în cuvinte cât de mult așteptăm momentul lansării oficiale pentru piesa <<Brokoto>>. Pe cât de nerăbdători erau oamenii, pe atât de mult așteptăm și noi să aducem întreg proiectul în fata lor. <<Brokoto>> face parte din EP-ul pe care l-am lansat împreună si cumulează întregul nostru efort de a aduce esența muzicii noastre. Sperăm că, toată lumea să se distreze si să danseze pe piesa asta toată vara.”, declară Mario Fresh.

„<<Brokoto>> este o combinație de vechi si nou – ne-am inspirat din <<Bamboleo,
Bamboleia>> si am adus o energie cu totul diferită. Ritmul este unul care să te prindă și
să te facă să dansezi. E fix piesa de care ai nevoie vara asta.”, declară RENVTØ.

Mario Fresh este unul dintre artiștii momentului în România. În 2023, artistul a cucerit publicul cu numeroase hituri precum „Ai fost”, alături de Alina Eremia, care devenit și cea mai ascultată piesă a anului de pe radio. „Inima stai” alături de RENVTØ, „Timpul meu”, alături de EMAA, care încă se bucură de succes și este în Top 10 Media Forest.

RENVTØ (Renato Iliescu) este cel mai dorit producător având deja un portofoliu de piese care au intrat in Top 10 Media Forest, printre care „Necesar” și „Inima stai”, alături de Mario Fresh, „Tot la tine mă intorc” de la JO sau „16 ani” de la Mira și UZZI.

În luna mai a anului trecut, Mario si RENVTØ au lansat EP-ul „Brokoto” care conține patru cântece: „Pasiunea mea” (feat. Calinacho), „ROGNT” (feat. Marko Glass), „Dance or nah” și „Pata” (feat. Smiley).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

INNA prezintă „Queen of My Castle” în colaborare cu Kris Kross Amsterdam

INNA prezintă „Queen of My Castle” în colaborare cu Kris Kross Amsterdam

Ce trebuie să știi pentru a-ți lansa un magazin online de succes în 2024. Află ce spun experții de la Cloud Vision Software

Ce trebuie să știi pentru a-ți lansa un magazin online de succes în 2024. Află ce spun experții de la Cloud Vision Software