in

AdorAdor

Cine are ziua de naștere pe 24 octombrie?

Hai să descoperi zilele de naștere celebre! Știai că și PewDiePie s-a născut pe 24 octombrie?

În fiecare zi a anului, persoane din întreaga lume își sărbătoresc zilele de naștere, dar unele date ies în evidență mai mult decât altele datorită personalităților celebre născute în acele zile.

24 octombrie este una dintre aceste date, cu o listă remarcabilă de oameni influenți care împărtășesc această zi de naștere. Să aruncăm o privire la câțiva dintre faimoșii născuți pe 24 octombrie.

Felix Kjellberg, cunoscut sub pseudonimul său online PewDiePie, este unul dintre cei mai populari YouTuberi din lume. Cu peste 110 milioane de abonați, el este cunoscut pentru comentariile și vlogurile sale distractive și adesea pline de umor.

Aubrey Drake Graham, rapperul, cântărețul și actorul canadian, a atins faima mondială cu albume de top și hituri precum „Hotline Bling” și „God’s Plan”. El nu este doar un muzician desăvârșit, ci și un icon cultural.

Kevin Kline, acest actor american este cunoscut pentru rolurile sale versatile din filme precum „A Fish Called Wanda”, „Sophie’s Choice” și „In & Out”. A câștigat numeroase premii, inclusiv un premiu Oscar și un premiu Tony.

Adrienne Bailon, o cântăreață, actriță și personalitate de televiziune, care este renumită pentru activitatea ei în grupul de fete 3LW și pentru că a fost co-gazdă la emisiunea de discuții de zi „The Real”.

Legenda engleză a fotbalului, Wayne Rooney este considerat pe scară largă drept unul dintre cei mai mari fotbaliști ai generației sale. S-a bucurat de o carieră de succes jucând pentru Everton, Manchester United și echipa națională a Angliei.

Mallika Sherawat este o binecunoscută actriță de la Bollywood, care a apărut în filme precum „Murder” și „The Myth”. Talentul și frumusețea ei au făcut-o o figură recunoscută în industria filmului indian.

Aceste celebrități, născute pe 24 octombrie, au adus contribuții semnificative la lumea divertismentului, sportului și culturii. Fiecare dintre ei și-a lăsat o amprentă de neșters în domeniile lor, iar influența lor continuă să rezoneze cu fanii și admiratorii lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Nunta de vis dintre Irina Deaconescu și fotbalistul Cristian Manea, detalii emoționante

Ce să faci în prima lună ca student boboc în București