in ,

AdorAdor AmuzantAmuzant OMGOMG SupăratSupărat PlângePlânge CiudatCiudat

Totul despre Petre Ștefan: Cine este, Vârsta, Relație și Carieră

Descoperă acum mai multe detalii despre unul dintre cei mai promițători artiști trap ai generației actuale, Petre Ștefan!

Petre Ștefan este un cântăreț de muzică trap care are potențialul și abilitățile de a deveni un artist trap în toată puterea cuvântului în industria muzicală românească. Primul său album „Centaur” (2022) a fost bine primit de fanii săi, iar talentul său a fost apreciat în repetate rânduri la concerte și pe scena BEACH, PLEASE!.

Cine este Petre Ștefan?

Dacă am vorbit despre Yny Sebi, nu puteam să-l omitem pe tovarășul său din industrie, Petre Ștefan. El s-a făcut remarcat pe scena muzicii trap, îndrăznind să se joace atât cu versurile, cât și cu bit-urile pentru a crea piese ce preiau din pulsul tumultosului București.

Sursă imagini: @petrestefan_11

Ce vârstă are Petre Ștefan?

Petre Ștefan urmează să împlinească anul acesta 20 de ani, fiind născut pe 3 decembrie 2004. Numele său real a tras numerioase curiozități și s-au vehiculat potențiale variante, dar nici una nu este confirmată până în momentul de față.

În ceea ce privește familia sa și copilăria, pare că a fost una destul de normală. Mama lui l-a înscris la diferite sporturi și a făcut 8 ani de fotbal. Petrică are un tatuaj anul nașterii mamei sale și locuiește în cartierul Tei din București.

Are relație Petre Ștefan?

Petre Ștefan a fost concret într-o relație cu Anne Bagu, relație pe care a expus-o destul de transparent pe rețelele sociale, dar care s-a încheiat. În cadrul podcastului cu BEACH, PLEASE! de acum un an, moderat de Costi Max, aceasta a afirmat că este într-o relație, iar în unul dintre cele mai recente TikTok-uri ale sale s-a expus cu o fată, dar nu știm concret dacă este aceeași.

 

@petrestefan_11VIN ACASA AM TOTU GATAAA🍯🍯🍯🌚♬ sunet original – Petre Stefan CENTAURu

Cum s-a apucat Petre Ștefan de muzică?

A început să cânte la vârsta de 14 ani, iar motivul a fost unul destul de banal, i se părea cool. Totuși, faptul că este în punctul în care este astăzi, demonstrează că are talent și că și-a dezvoltat abilitățile necesare care să-l mențină pe scenă.

Cum arată cariera lui Petre Ștefan până în momentul de față?

Petre Ștefan a fost ovaționat la Arenele Romane și în cadrul festivalului BEACH, PLEASE!. Conform unui articol din Scena9, Petrică a fost unul dintre artiștii care au rămas autenticii personalității lor și a cântat singura manea din festivalul BEACH, PLEASE!, alături de Polly, una dintre reprezentantele noii generații de manele.

Prima sa melodie urcată pe Youtube a fost „JAF ARMAT”, iar cea mai vizualizată până în momentul de față este „Darbuka”, în colaborare cu Nane, fiind considerat protejatul acestuia.

Momentul care l-a stabilizat ca un nume relevant în industrie și care a arătat că nu este un tânăr care doar se joacă cu muzica, a fost anul 2022, când a lansat primul album din cariera sa de artsit, „Centaur”, care cuprinde 18 melodii, unele în colaborare cu nume relevante din sfera trap și rap, cum ar fi: Bvcovia, MGL, IDK & Oscar.

„Centaur” se remarcă ca un album al primelor experiențe, de sine stătător, care preia din pulsul trăirilor lui Petre Ștefan și le transpune într-o manieră care să ajungă la inimile fanilor.

Prin ce elemente a ajuns Petre Ștefan la inima fanilor?

Petre Ștefan este foarte îndrăgit de fanii săi și comunitatea sa de urmăritori pe rețelele sociale. Unul dintre motivele principale ar fi faptul că, în ciuda aparențelor, Petrică este un om simplu al oamenilor. Îi place enorm de mult să stea cu fanii săi după concerte, chiar și 2-3 ore, și să vorbească cu ei.

Sursă imagini: @petrestefan_11

Un moment emoționant trăit la un concert

„A venit o fată cu o pernă cu mine. Nu era micuță, avea 15-16 ani. A venit cu pernă și cu tricou cu mine, dar nu merch, și plângea în hohote” – poscast BEACH, PLEASE!

Cum rămâne cu ENZO FERRARI 3?

Mulți fani sunt curioși dacă urmează să mai apară și cea de-a treia piesă din seria „ENZO FERRARI”, care a avut o priză puternică la publicul din online și offline. Din ceea ce spunea Petre Ștefan, își dorește să mai scoată piese alături de Sebi, dar nu va mai urma un „ENZO FERRARI 3”.

Cum stă la nivel de cifre Petre Ștefan?

Pentru un pont, bârfă sau recomandare, îți aștept mesajul aici.💖👈

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Un comentariu

Cine este Adina Marina: „Vreau să le ofer oamenilor un conținut care să le aducă zâmbetul pe buze”

Cine este Adina Marina: „Vreau să le ofer oamenilor un conținut care să le aducă zâmbetul pe buze.”

Totul despre Bianca Adam: Cine este, Vârstă, Relație și Carieră

Totul despre Bianca Adam: Cine este, Vârstă, Relație și Carieră