in ,

AdorAdor OMGOMG

Paris Takeover: Lorena Șerban

Are you happy to be in Paris? Oui!

Când mă gândesc la Lorena Șerban, gândurile mă duc inevitabil către Paris. Influencerița și-a petrecut câteva zile din luna septembrie în luna iubirii, iar vibe-ul parizian al outfit-urilor sale m-au cucerit definitiv.

Cu cine a fost Lorena Șerban în Paris?

De data aceasta, Lorena a vizitat capitala Franței alături de iubitul său. Am aflat chiar și un mic secret din story-urile pe care le-am urmărit. Se pare că partenerul ei urăște să zboare cu avionul, dar adoră salturile cu parașuta. Lorena, în schimb, este exact opusul. Adoră zborurile, dar detestă salturile cu parașuta. Nici nu e de mirare că cei doi sunt a match made in heaven!

Atracții

Lorena Șerban a surprins prin lentila sa diverse atracții populare ale orașului. Am urmărit și noi story-urile și am văzut turnul Eiffel, galeriile Lafayette, dar și fel de fel de cafenele chic și restaurante.

Concediu culinar

Influencerița a împărtășit cu noi și noile sale experiențele culinare. Un restaurant, cel puțin neobișnuit, mi-a atras atenția. Printre mesele din interior am observat tarabe cu pești ce păreau a fi congelați, însă doar în aparență. De fapt, erau toți din plastic. Weird, right?

Dish-urile preferate ale Lorenei sunt cele asiatice și chiar mi s-a făcut poftă de edamame când am văzut pozele. S-a servit, firește, și clasica supă de ceapă care a primit nota 10/10.

Lorena și iubitul ei au fost și la Kodawari Ramen. Se zvonește că e cel mai bun ramen din Europa, însă influencerița nu a fost prea impresionată. Pot să zic că nici mie nu mi s-a părut că ar arăta prea apetisant.

Outfits on fire

De cele mai multe ori, Lorena adoptă look-uri relativ clasice, în culori neutre, cu elemente glam. Nici în acest trip nu s-a dezis de stilul ei, iar mie mi-a atras atenția o rochie neagră, amplă, cu multe volane suprapuse și mâneci ușor bufante. A accesorizat-o cu o Dior saddle bag, un colier fin cu perle și o fundă neagră. Părul a fost prins într-un sleek bun și pe buze a aplicat un ruj roșu. Așa cum zicea un mare clasic: Ținuta este nu că perfectă! În România, se îmbracă 2 sau 3 femei așa!

@serbanlorena

Seara de seara

♬ Seară de seară – Sped Up – Ioana Ignat

Voi ați fost în Paris? Lasă-ne mai jos în comentarii care e destinația ta favorită de vacanță!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Laura Giurcanu & Amigos: Cum arată experiența în private crew-ul Laurei?

Cine are ziua de naștere pe 12 octombrie?