in ,

OMGOMG

Selly vorbește despre cearta epică dintre Cezara și Costi Max în FINALA BUZZ HOUSE

Descoperă ce a împărtășit prezentatorul din culisele Buzz House 4 pe canalul Selly Show!

Hey, hey, dear Gen Z reader!🧚‍♀

Selly, prezentatorul de anul acesta al fenomenului Buzz House 4, a promis cel mai palpitant sezon Buzz House de până acum, and he served it! Certurile, probele, dar și concurenții au cucerit atenția publicului online din România, care a stat geană pe evenimentele care urmau să mai aibă loc în acest sezon.

Câștigătorul finalei Buzz House 4 a fost nimeni altul decât Costi Max, care s-a bucurat să plece acasă cu marele premiu după ce concurat atâta timp în cadrul proiectului. Pe lângă câștigul său, ceea ce a mai atras atenția și a fost juicy în marea finală, a fost cearta dintre el și Cezara Cristescu.

Pe canalul secundar, Selly Show, în care Selly răscolește amintiri, momente epici din istoria Youtube-ului românesc, creatorul de conținut a vorbit deschis despre cearta dintre Cezara și Costi Max.

Cezara se pare că nu a avut o afinitate tot sezonul pentru Costi Maxi și nu și-ar fi dorit ca victoria din finală să-i revină lui, din acest motiv l-a și votat și a făcut coaliții împotriva lui. Din ce menționa Selly, nici Costi se pare că nu prea o înghițea pe Cezara și toate săgețile ei aruncate de-a lungul sezonului.

Cu toate acestea, spre final, majoritatea frustărilor ei s-au îndreptat către Vlad Neamțu care nu s-a aliniat cu voturile inițiativelor ei de anul acesta. Cearta s-a încununat cu replica celebră acum a lui Costi pentru Cezara, „tocilară”, pe care ea nu a apreciat-o.

Tu ce părere ai despre cearta Cezarei și a lui Costi? A meritat el să câștige acest sezon Buzz House? Lasă-mi părerea ta în comentarii!👇

Pentru un pont, bârfă sau recomandare, îți aștept mesajul aici.💖👈

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Velantina Keiko ne spune care e parfumul din cauza căruia a fost „fugărită de un om”

Priviți acest moment absolut heartwarming, mega wholesome, pe care Marisa Paloma tocmai l-a împărtășit cu lumea!

Ce spune Marisa Paloma despre soțul ei?