in ,

Totul despre Oscar: Cine este, vârsta, nume real, cariera

Totul despre Oscar: Cine este, vârsta, nume real, cariera

Cu siguranță ai auzit deja de Oscar, trapperul care și-a început cariera la vârsta de doar 12 ani, odată cu participarea la binecunoscuta emisiune NextStar, prezentată de Dan Negru.

Cine este Oscar?

Ei bine, Oscar continuă să își promoveze talentul muzical pe scena din România, alături de alte mari nume ale muzicii trap, rap și hip-hop.

Ce vârstă are Oscar?

Născut în data de 16 august 2002, Oscar are vârsta de 21 de ani. El s-a născut sub semnul leului și trăsăturile acestei zodii sunt mai mult decât evidente deoarece Oscar preferă să fie mereu în lumina reflectoarelor și să fie admirat pentru creațiile sale.

Numele real al lui Oscar

Numele pe care trapperul îl are în afara scenei este Ștefan Căpraru. În timpul școlii, Oscar nu a fost un elev premiant, dar declară că nici nu și-a dorit asta, în ciuda dorinței mamei sale de a avea un copil model. El a spus, cu ocazia unui interviu, pe când era doar un adolescent:

Premiile sunt doar niște embleme, nu reprezintă un atu. Mama vrea să iau nota 10 deoarece sunt și la o școală bună. Toate mamele își doresc asta, iar unii copii le îndeplinesc dorința, dar eu am alte activități și nu am timp. Eu vreau să dau la un liceu la care nu contează media. Eu nu învăț, doar citesc.

Acum, că nu mai este un copil, Oscar are chiar și o iubită. Numele ei este Ana Sofronia, iar cei doi îndrăgostiți obișnuiesc să iasă la restaurante de lux, foarte bine îmbrăcați, în zona de nord a capitalei. Cei doi s-au despărțit la un moment dat, dar pauza nu a durat mult. Așadar, cei doi se bucură din nou de atenția pe care le-o acordă presa.

Cariera lui Oscar

Totul a început cu un concurs de MC în cadrul festivalului Street heroes, unde Oscar a pus pentru prima dată mâna pe un microfon. Câteva luni mai târziu, a participat la concursul NextStar. Oscar a fost supranumit încă de la începutul aparițiilor TV mic Eminem al României și a fost asemănat și cu Justin Bieber datorită vestimentației pe care o preferă. Important însă este talentul care l-a ajutat pe Oscar să își facă o carieră deși avea vârsta de 12 ani. Abilitățile sale muzicale l-au consacrat într-o clipă. Participarea la emisiunea prezentată de Dan Negru, în 2014, i-a evidențiat talentul în fața întregii țări. La această emisiune, Oscar a câștigat locul 3, ceea ce a garantat un început promițător în viitoarea carieră.

Ulterior, puștiul a participat și la emisiunea X-Factor. Așadar, la vârsta de 14 ani, Oscar și-a demonstrat autenticitatea atât ca persoană, cât și ca artist. A impresionat o mulțime de oameni din publicul emisiunii televizate. În prezent, artistul a migrat dinspre rap și hip-hop către genul muzical trap. Continuă să își scrie versurile, iar în piese vorbește despre tot ceea ce îl frământă la societatea de azi.

Talentul său a atras colaborări importante cu alți muzicieni. Printre aceștia se numără Ian, Amuly, SuperED și Aerozen. A împărțit scene mari de festival ca Neversea, Beach Please și Massif Winter. De asemenea, încă de la începutul acestei cariere, el a fost felicitat de nume mari din muzica rap și hip-hop. A fost un real compliment să primească felicitări de la cei pe care îi asculta cu plăcere astfel că și astăzi îi este recunoscător lui Doc și lui Deliric. Face parte și din crew-ul PugLife, după ce s-a împrietenit cu Keed de la Șatra Benz. Se pare că în acest domeniu ceilalți îl tratează de la egal la egal, fără a lua în considerare diferența de vârstă.

Tu îl urmărești pe tânăr în online? Scrie-ne pe „Ai un Pont?” și spune-ne care este piesa ta favorită de la el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Andreea Corb: Cine este, Carieră, Relație

Totul despre Andreea Corb: Cine este, Carieră, Relație

Totul despre Sorin Stan: Cine este, Carieră, Relație