in

AdorAdor OMGOMG

Opinie: Mai există viață de noapte după pandemie?

Hey, you!

Poate că te întrebi și tu, la fel cum am făcut și eu, de ce nu mai ai chef să ieși non-stop și să participi la evenimente de când s-au ridicat restricțiile.

Asta m-a făcut să mă întreb, de asemenea, dacă este un fenomen comun, și dacă mai există viață de noapte după pandemie.

Vremuri bune

Ce trebuie să spun, și probabil că ar fi bine să menționez de la începutul articolului, este că eu mi-am trăit jumătate din studenție înaintea pandemiei, și jumătate după. Diferențele sunt de la cer la pământ, aș zice eu.

Dacă înainte de 2019, străzile forfoteau cu oameni intrând de la un pub la altul sau chiar cluburi și viața de noapte era înfloritoare, acum mi se pare că totul este mult mai liniștit. Pot doar să bănuiesc că oamenii s-au potolit între timp.

În prezent

Generația care a fost studentă în același timp cu mine s-a liniștit, 2 ani de restricții și carantină ajutându-ne să ne schimbăm obiceiurile.

Iar generațiile care au urmat au oarecum parte de o experiență diferită, cred eu. Cei care au început facultatea online și au ajuns abia apoi în oraș, probabil că nu au avut parte de aceeași viață de noapte plină de distracție ca noi, cei mai ,,vechi’’ în domeniu. Și ieșirile de după pandemie au fost și ele mai timide, toată lumea fiind reticentă, vigilentă și îngrijorată să nu se îmbolnăvească din nou.

Vești bune

Pe de altă parte, pot să văd cum totul revine la viață acum. Lăsăm în trecut anii cu COVID și participăm iar la evenimente sociale, încercăm să reclădim viața de noapte pe care frica a distrus-o.

Eu, una, am speranță. Cu toate că este posibil ca viața socială să fie foarte diferită acum.

Asta nu înseamnă că nu ne putem bucura de tot ce se întâmplă, de tinerețe (indiferent la a câta ești) și de ce nu, de oamenii din jur.

Lasă-mi un pont pentru alte articole aici.

Pe data viitoare te las cu niște optimism și cu niște bisous!💋 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cum arată o zi din viața unui actor din serialul Loki? Azaleea Necula ne ia cu ea o zi pe platou

Y2K

Y2K Era Technology: De ce rezonăm atât de mult cu acest estetic? 😉