in

AdorAdor

Olivia Addams lansează “Dangerous”, o reprezentare muzicală perfectă a spontaneității

“Dangerous”, cea mai nouă piesă a Oliviei Addams este un imn de dans vibrant și contagios care atrage ascultătorii să se lase duși de senzația unei nopți pline de adrenalină, să se distreze și să cedeze farmecului irezistibil al nopții. Cu bătăile pulsante și sintetizatoarele pline de energie, această melodie pregătește terenul pentru o atmosferă de petrecere electrizantă.

Versurile piesei “Dangerous” gravitează în jurul temelor iubirii, aventurii și trăirii vieții la maximum. Vocea plină de încredere și entuziasm a Oliviei Addams în timp ce cântă despre atracția irezistibilă a nopții face ca refrenul captivant și ritmul alert al melodiei să fie imposibil de rezistat, făcându-ne să simțim dorința de a dansa și sărbători.

Piesa a fost scrisă de Dinu Olărașu, Adrian Ordean, Cezar Guna, Olivia Addams și DOMINO, care s-a ocupat și de partea de producție.

„Îmi place să spun că această piesă este reprezentarea muzicală perfectă a spontaneității, versurile introducându-te în vraja unei nopți în care orice e posibil. Lăsați muzica să vorbească și alăturați-vă petrecerii!” – Olivia Addams

Olivia Addams este unul dintre puținii artiști români care au succes atât la nivel local, cât și internațional. Single-uri precum „Stranger” – piesă care a primit discul de platină în Polonia, „Fool Me Once” și „Never Say Never” au dominat topurile Airplay și Shazam din Polonia timp de câteva săptămâni consecutive, ceea ce a făcut-o pe Olivia una dintre cele mai apreciate artiste din teritoriu. La începutul anului 2022, Olivia a lansat primul ei cântec românesc, o surpriză mult așteptată pentru fanii ei. „Scrisori în minor”, scris de Carla’s Dreams, a reușit să depășească 3 milioane de stream-uri, asigurându-i un loc în Top 10 Radio Airplay.

„Răsărit perfect” a urmat de asemenea traiectoria succesului, ajungând pe una dintre primele poziții în Top 10 Airplay și, de asemenea, colaborarea cu rareș pentru piesa „Buchet de trandafiri” a reușit să facă parte din Top 10 Radio Airplay săptămâni la rând. În plus, colaborarea cu Florian Rus pentru ,,Până îmbătrânim” a fost extrem de bine primită de radiouri și fanii artiștilor, piesa ajungând în Top 100 Airplay încă din prima săptămână de la lansare. A fost de asemenea prezentă în trending-ul YouTube și Shazam. În 2023, colaborarea sa cu Randi pentru melodia „Comete” a fost foarte bine primită atât de fanii artiștilor, cât și de posturile de radio, la fel ca și colaborarea sa cu DOC pentru piesa „Plata cu Dor”, care a ajuns până pe locul #9 în Top 10 Media Forest. În acest an, artista și-a fermecat ascultătorii cu single-uri precum „Dor” și „Creature”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Călătorie cu peripeții. 😯 Prin ce aventuri a trecut Adela Popescu atunci când a vizitat-o pe Delia în Bangkok!

costume de Halloween

TOP 5 cele mai cool costume de Halloween pe care le-am văzut anul acesta, inspirate de influencerii noștri favoriți