in

AdorAdor OMGOMG

[Old vs. New] MAC’S Russian Red Lipstick Edition: Erin Parsons dă verdictul!

În cadrul unui TikTok recent postat, Erin Parsons, beauty influencer, ne-a oferit atât o comparație detaliată între două variante ale celebrului ruj Russian Red de la Mac: ediția originală, din 1985 și varianta modernă, din 2023, cât și istoria din spatele emblematicului produs original.

Astăzi, noi am ales să vorbim puțin despre verdictul ei. 🙂

@erinparsonsmakeup 1985 Russian Red vs 2023 Russian Red – is it the same formula today? 👀 #maccosmetics #russianred #redlipstick ♬ original sound – Erin Parsons

 

The Old Formula

Erin începe prin a face referire la videoclipul ei anterior, unde a oferit privitorilor o istorie detaliată a acestui produs revoluționar. În cel mai recent, ea prezintă formula originală din 1985, notând prezența ingredientelor precum siliconul și dimethicone, elemente cheie care au conferit produsului caracteristicile sale remarcabile.

Cu un zâmbet entuziast, Erin arată cât de rezistentă este formula originală, evidențiind durabilitatea produsului, care este pe piață de mai bine de 35 de ani. Ea subliniază că acest nivel de calitate a fost cu adevărat revoluționar pentru industria rujurilor.

Noua generație

În contrast, Erin trece apoi la varianta modernă a rujului Russian Red de la Mac, subliniind faptul că ingredientele nu mai includ dimethicone, ceea ce poate aduce o schimbare în textură și performanță. Cu atenție, ea aplică ambele nuanțe, remarcând diferențe subtile în culoare și consistență.

Verdict final

Cu o evaluare obiectivă, Erin concluzionează că, deși există diferențe notabile între cele două formule, varianta modernă este încă demnă de atenție și apreciere. În final, ea acordă „Mac-ului” un „pass” pentru efortul de a menține esența și farmecul original al Russian Red, în ciuda modificărilor aduse formulei.

Această comparație atentă între vechi și nou oferă iubitorilor de make up și beauty o introducere fascinantă în evoluția unui produs emblematic și influent în lumea machiajului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Câteva filme real care ne arată ce înseamnă dragostea adevărată

Seria mea favorită de pe Youtube: „Cine-i janghina?” by reallyrux