in ,

OMGOMG

Totul despre Oana Matache: Cine este, Vârstă, Carieră, Relație

Citind acest articol, vei descoperi mai multe detalii despre viața Oanei Matache!

Totul despre Oana Matache

Cu multă senzualitate și încredere în propriile forțe, Oana Matache reușește să îți acapareze atenția, atât prin aparițiile ei spectaculoase, cât și prin muzica pe care ea o cântă. Chiar dacă este sora mai mică a celebrei artiste Delia Matache, Oana a știut în totdeauna cum să se facă remarcată și să se expună în fața oamenilor într-un mod frumos, autentic și original.

Cine este Oana Matache?

Oana Matache este o tânără cântăreață din România, în vârstă de 33 de ani, care s-a născut în data de 7 Ianuarie, în București.

Ea este cunoscută și pentru faptul că este sora mai mică a cântăreței Delia Matache, cu care și lucrează împreună, făcând parte din echipa de backing vocal.

Atracția pentru universul muzical își are originile în propria familie, făcând parte dintr-o familie de muzicieni. Delia este cunoscută ca fiind una dintre cele puternice voci ale României, iar mama lor, Gina Matache, a jonglat din totdeauna cu muzica folclorică.

De-a lungul vieții, Oana nu s-a ocupat doar de muzică, aceasta a fost și căsătorită timp de 6 ani cu un bărbat pe nume Răzvan Miheț, cu care are și doi copii în vârstă de 6, respectiv 4 ani, pe nume Jessica și Bubu. După cei 6 ani de relație, cei doi au ales să meargă pe căi diferite, și într-un final au luat decizia de a divorța.

Sursă Imagini Instagram: @oanacosanzeana

Carieră Oana Matache

De când era mică, visul ei a fost acela de a deveni cântăreață, astfel, a început să facă pași semnificativi în această direcție și a dat admiterea la liceul Dinu Lipatti. După ce a încheiat cu success perioada liceului, aceasta a devenit studentă a Universității de Muzică din București, urmând ca apoi să activeze ca backing vocal în trupa surorii ei mai mari, Delia Matache.

Recent, Oana a scos două melodii, una în colaborare cu BLANCO, „Asta vreau”, iar cealaltă în colaborare cu sora ei Delia, „Jimmy Samurai”.

Pentru melodia „Jimmy Samurai”, poți găsi și interpretarea live, pe canalul de YouTube a celor de la Radio Zu.👇

Pe lângă domeniul muzical, Oana a dezvoltat și o pasiune puternică pentru social media, astfel a ajuns în prezent să fie considerată și o influenceriță, care este urmărită pe Instagram de un număr de 203K de urmăritori. Aici, urmăritorii pot vedea adevăratele culori ale Oanei Matache, în special cele ale stilului ei vestimentar.

De curând, a participat la reality show-ul intitulat Power Couple de pe Antena 1, unde a concurat alături de actualul ei iubit, Radu Siffredi. Scopul competiției era de a dezvălui cum funcționează relațiile perechilor de competitor, atât la bine, cât și la greu.

Relație Oana Matache

După cum am menționat și anterior, Oana Matache este într-o relație cu editorul video, Radu Siffredi de aproximativ un an de zile.

Amorezii s-au cunoscut cu ocazia unei filmări pe acoperișul unei clădiri din București, unde filmau cadre pentru o piesă, care urma să fie oferită drept cadou unui prieten comun, cu ocazia zilei lui de naștere.

Cu toate că amândoi sunt persoane publice, ei spun că niciunul dintre ei nu știa de existența celuilalt până la acel moment al filmărilor.

„Lumile noastre nu se întâlniseră niciodată” a spus Oana Matache în emisiunea Neața cu Răzvan și Dani.

Radu este cel care a făcut primul pași înspre a o aborda pe Oana, și chiar dacă la început Oana părea să nu fie interesată, el a continuat în această direcție, până când într-un final a reușit să-i stârnească curiozitatea. Acela a fost momentul în care relația lor a început treptat să se clădească.

Sursă Imagine Instagram: @oanacosanzeana

Dacă vrei să împărtășești cu mine și alte detalii, scrie-mi un mesaj chiar aici!😚

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

deFilm redefinește producția de film

deFilm redefinește producția de film

Totul despre Anda Radu

Totul Despre Anda Radu: Cine este, Vârstă, Carieră, Relație