in ,

AdorAdor OMGOMG

O seară plină de emoții la avanpremiera filmului „Omul fără linia vieții”. Află mai multe despre film și când îl poți vedea și tu

Într-o seară plină de emoții și glamour, avanpremiera filmului „Omul fără linia vieții” a fost un eveniment cinematografic de excepție, care a avut loc pe 29 noiembrie.

Sute de oameni au participat la acest moment anticipat, iar covorul roșu a strălucit sub prezența actorilor celebri din Republica Moldova și România.

În patru săli de cinema, pelicula a fost proiectată simultan, marcând debutul mult așteptat al acestui lungmetraj în cinematografele din ambele țări.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Oana Zara (@oanazara)

„Omul fără linia vieții” este un film remarcabil bazat pe fapte reale, regizat de talentata Adriana Vasilcov și produs în Republica Moldova.

Povestea este centrată în jurul vieții inginerului român Ionel Sporea, inventatorul primului robot modern pentru antrenamentele de tenis de masă. Cu toate că aștepta faimă și recunoștință, Ionel a fost condamnat la 12 ani de închisoare pentru trădare de patrie. Filmul explorează întrebări delicate despre vinovăție, regimul dur al lui Ceaușescu și lupta eroică a protagonistului.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adriana Vasilcov (@adrianavasilcov)

Distribuția acestui lungmetraj impresionant include nume remarcabile, precum: Maia Morgenstern, Carmen Tănase, Eugenia Șerban, Armand Calotă, precum și talentați actori din Republica Moldova, cum ar fi Dana Ciobanu, Petru Oistric, Mihaela Oistric, Alina Rusu, Ira Cazac, Sergiu Finiti, Vasile Zubcu, Viorel Cozma și Eugen Nicov.

Filmul a stârnit deja interesul publicului, fiind așteptat cu nerăbdare în cinematografe încă de când a început să fie promovat. „Omul fără linia vieții” promite o călătorie captivantă prin viața plină de peripeții a lui Ionel Sporea, oferind o perspectivă emoționantă și provocatoare asupra evenimentelor reale care au marcat destinul inventatorului.

La avanpremieră, prezența unor personalități marcante ale industriei cinematografice a fost remarcabilă. Printre acestea s-au numărat Emilian Crețu, Ionel Sporea și Eugenia Șerban, care au adus cu ei emoții intense și recenzii entuziaste.

Emilian Crețu a afirmat despre film: „Este un film care chiar trebuie văzut”, iar Ionel Sporea, protagonistul poveștii reale, a mărturisit că sala a fost martoră la un val de emoții puternice. Eugenia Șerban a completat cu sinceritate: „M-am emoționat, da. M-a emoționat încă o dată povestea.”

Cu o echipă dedicată și o poveste captivantă, „Omul fără linia vieții” promite să fie unul dintre filmele de referință ale acestui sezon cinematografic. Asigurați-vă că faceți parte din această călătorie extraordinară în lumea unui destin fascinant și memorabil.

Filmul este disponibil în cinematografele din țară, începând cu data de 30 noiembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ce s-a întâmplat între Emma Chamberlain și Role Model, AKA Tucker Pillsburry ? 😮

Momente amuzante cu Mario Roșu de la cursul de makeup al Ioanei Cristea😎