in , ,

AdorAdor OMGOMG

O romanță la Roma: influencerul care s-a logodit într-unul dintre cele mai frumoase orașe din lume 🫠

Îndrăgita creatoare de conținut, Andreea Agape, a pus un mare zâmbet pe fețele fanilor săi prin anunțul emoționant al logodnei sale. Un moment special și romantic a avut loc în minunata capitală italiană, Roma, unde Andreea a fost cerută în căsătorie.

Călătorind prin locuri istorice, străzi pietruite și simboluri romantice, Andreea și partenerul ei au creat o poveste de iubire pe care acum o vor păstra, în mod simbolic, în inelele lor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Agape (@andreeaagape)

Înainte de a face anunțul oficial, Andreea le-a pregătit fanilor ei un mic easter egg hunt, ascunzând la vedere indiciul care avea să dea surpriza de gol.

Ea a mai postat câteva poze din călătorie și înainte de cele în care povestea fanilor despre logodna sa, poze făcute după momentul cererii în căsătorie, în care inelul era pe deget, însă destul de greu de observat.

Momentul adevărului a sosit odată cu un videoclip TikTok postat pe 1 decembrie, aparent unrelated, dar în care un fan observator a descoperit discret inelul pe degetul Andreei.

Răspunsul simpatic al Andreei a fost un alt videoclip, în care și-a confirmat logodna și i-a invitat pe fani să arunce o privire mai atentă la minunatul inel care leaga două inimi îndrăgostite.

@andreeaaagape Replying to @Alina ♬ Until I Found You (Sped Up) – Heaven When I Held You Again How Could We Ever Just Be Friends – Hiko

Cu toate că fanii deja bănuiau, anunțul oficial nu a întârziat să apară pe Instagram, împărtășind bucuria unei noi etape în viața Andreei Agape. Relația stabilă a cuplului, cultivată de câțiva ani, a fost mereu subiectul unei comunități online entuziaste.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Agape (@andreeaagape)

Pe lângă cadrele romantice din Roma, Andreea și partenerul ei au oferit fanilor o privire intimă în viața lor de zi cu zi, creând conținut autentic, plin de bucurie și de momente comice.

Cu o comunitate online care le împărtășește extazul, Andreea Agape și partenerul său se pregătesc pentru un nou capitol în viața lor – un capitol plin de iubire, râsete și aventuri neașteptate.

Ei sunt pregătiți să își unească destinele, iar noi suntem bucuroși să luăm parte, într-un fel sau altul, la această călătorie minunată! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Lora și Delia Racu uimesc cu noua lor piesă. „Cere-mi ce vrei” – o simfonie a sentimentelor

Tati Part-Time – Tot ce trebuie să știi despre filmul care va avea premiera luna viitoare