in ,

AdorAdor OMGOMG

O privire din culise: Vezi ce s-a întâmplat la evenimentul de lansare a Winter Burgerilor de la McDonald’s

Într-o seară plină de entuziasm și gusturi inedite, McDonald’s a lansat două ediții limitate de burgeri de Crăciun pe piața românească.

Un eveniment exclusivist a fost organizat pentru a marca lansarea oficială, unde un grup select de influenceri români, printre care Edi Brandura, Lorena Șerban, Yoyo și Louis Florea, au fost invitați să fie primii care încercă noile produse.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Edi Brandabura (@edibrandabura)

Atmosfera festivă i-a pătruns pe toți cei prezenți la această cină extravagantă. Oaspeții au fost răsfățați cu un decor încântător, iar exclamațiile de uimire în momentul intrării în încăpere au răsunat în toată sala.

Camera în sine a fost simplă și lipsită de vreo piesă de mobilier – cu excepția mesei. A fost o abordare minimalistică, dar detaliile au fost aduse la viață prin proiecțiile pe pereți, transformând petrecerea într-o experiență similară unei expoziții immersive – dacă tot a avut loc la Mina, singurul muzeu din București care oferă astfel de experiențe – și plină de magie de Crăciun.

Piesa centrală a serii a fost masa, lungă de 30m și elegantă, care părea desprinsă dintr-un decor de film.

Toți invitații s-au așezat de-a lungul ei pentru a încerca cele două noi adiții la meniu, burgerii speciali de iarnă de la McDonald’s: BBQ Special și Angus Special, pregătiți de chef Iosif Ștefănescu. Cu toții au avut doar cuvinte de laudă pentru cele două creații gastronomice.

@__y.o.y.o__ Trebuie să mergeți la Mec să încercați noii 🍔 Winter Burgers, ediție limitată, BBQ Special & Angus Special pentru că sunt absolut GENIALI!!! Chiar sunt curioasă pe care îl alegeți voi 😼 #paidproject ♬ Elevator Music – Bohoman

Dacă ești curios să le încerci, produsele speciale în ediție limitată sunt acum disponibile în toate restaurantele McDonald’s din țară, așa că nu ezita să dai o fugă până la cel mai apropiat local și să-ți comanzi un Winter Burger.

Iar dacă ai nevoie de un sfat, iată ce spune Lorena: dacă îți plac mâncărurile picante, BBQ Special este alegerea potrivită pentru tine. Însă, dacă vrei ceva mai special, mai excentric de Crăciun, Angus Special cu brânză Camembert ar fi alegerea perfectă.

@serbanlorenaCine mă cunoaște știe că Mec e cel mai mare craving al meu! Nu puteam să lipsesc de la așa eveniment superb, loc în care am degustat noii Winter Burgers: BBQ Special & Angust Special. Mec și Crăciun într-o combinație. 🍔🍟 Ps: as alege BBQ Special în loc de piftie, anytime.♬ sunet original – Serban Lorena

Influencerii de-abia au reușit să aleagă un preparat favorit, dar spune-ne, care este burger-ul tău preferat dintre cele două?

Cu siguranță, această lansare de burgeri ediție limitată a adus magia sărbătorilor pe mesele românilor, oferind o experiență culinară unică și delicioasă. 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Claudia Preduca, creatoare de conținut și beauty enthusiast: „Mie chiar îmi place ceea ce fac și nu m-aș vedea făcând altceva.”

Ce s-a întâmplat între Emma Chamberlain și Role Model, AKA Tucker Pillsburry ? 😮