in ,

AdorAdor OMGOMG

O oază vintage, departe de haosul Bucureștiului. Vezi noul local cochet descoperit de către Brîndușa Bîrsan în inima capitalei

Brîndușa Bîrsan dezvăluie cu entuziasm un adevărat colț de rai în inima Bucureștiului: Italian Vintage Caffe e Prosecco Bar.

Aflat la adresa Vasile Alecsandri numărul 3, această mică oază citadină nu reprezintă doar un alt coffee shop, ci și o destinație plină de rafinament și eleganță, perfect pentru a-ți petrece timpul alături de cei dragi într-o atmosferă relaxantă și cochetă.

O plimbare înapoi în trecut

Cu un decor sublim, Brîndușa îl descrie ca fiind un adevărat loc în care te poți plimba în timp și spațiu, înapoi în trecut, într-o eră a frumosului și a artei, un loc învăluit într-o atmosferă plină de eleganță. Fie că optezi pentru o ceașcă de cappuccino pe care să o savurezi în liniștea ambientală sau te aventuri în explorarea bijuteriilor vintage și a obiectelor unicat care sunt expuse, fiecare colțișor emană o poveste aparte.

Purely gorgeous, inside and out

Localul nu oferă doar o atmosferă plăcută, ci și terasă, cafea, prosecco și muzică italiană, creând o experiență completă pentru vizitatori. Aici, farmecul vintage se îmbină armonios cu autenticitatea, oferind locuitorilor Bucureștiului o oază urbană în care eleganța devine sinonimă cu charme-ul italian.

@brindusabirsanspor la cafeluța italiană 👌 (Bucuresti, bucharest, coffee bucharest, cafenea, coffee shop, coffee shops of bucharest, restaurante, unde iesim, cafea de specialitate, specialty coffee, locuri bucuresti, locuri noi, cafenele, vintage shop, loc cool, cafenea, cafenea specialitate, cafenea, restaurante bucuresti, prosecco, bar, mancare, loc nou)♬ La dolce vita (In via Veneto) – Remastered 2017 – Carlo Savina

Italian Vintage Caffe e Prosecco, nu este doar o cafenea; este o invitație la o călătorie în universul vintage, unde fiecare vizită se transformă într-o experiență autentică. Brîndușa încurajează bucureștenii să descopere și să se bucure de fiecare aspect al acestui loc(al) special, în care fiecare detaliu emite o vibrație plină de  oeleganță autentică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

SWAROVSKI X SKIMS: Cea mai nouă colaborare a brandului lui Kim Kardashian

Horoscopul Likez.ro pentru săptămâna 20 – 26 noiembrie: clasamentul celor mai spirituale zodii