in ,

AdorAdor

O nouă colaborare de succes: Delia și Connect-R lansează ”Fără Te Merau”

Delia marchează un an plin din punct de vedere muzical, cu piese și colaborări care au cucerit publicul din România.

De data aceasta, artista prezintă single-ul ”Fără Te merau” în colaborare cu Connect-R, prima piesă pe care cei doi o lansează împreună. ”Fără Te merau” a fost compusă de Delia, Alex Cotoi, versuri Delia, Connect-R și produsă de Alex Cotoi.

Videoclipul plin de culoare și influențe gipsy a fost regizat și filmat de Bogdan Daragiu, producție video Luca’s Art Film.

De imaginea Deliei s-au ocupat Andra Manea (make-up), George Cozma (hair), iar styling-ul celor doi artiști a fost asigurat de Hilke Muslim.

Delia marchează aproape 100 de milioane de vizualizări pentru ”Bella Ciao”, video tribut Casa de Papel, un record important pentru artistă.

De curând, Delia a lansat piesa ”Miami” cu Johny Romano care va fi inclusă pe coloana sonoră a ”Miami Bici 2”.

Tot anul acesta, publicul s-a putut bucura de ”Sirena Apelor”, un cântec plin de dor și iubire preluat din cultura romă de la Conte Casanova cu videoclip controversat.

Controversată, cameleonică, mereu surprinzătoare, tot anul acesta, Delia a lansat și ”Skndl” în colaborare cu Hvnds, un mix de stiluri muzicale rock-trap, un adevărat manifesto al rebelilor, al celor care nu respectă regulile și care vor să își facă vocea auzită, dar și ”Lololo”, o piesă care a cucerit România și topurile radio și TV.

Aceste piese vor fi incluse pe albumul ”Flex”, a cărui lansare va fi marcată de un eveniment exclusivist la Mina Museum din bucurești pe data de 21 noiembrie. Biletele vor fi puse la vânzare în exclusivitate pe iabilet.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cine are ziua de naștere pe 13 octombrie?

Ioana Sfinxul & Dilinca: Un duo care a luat cu asalt TikTok-ul