in ,

AdorAdor OMGOMG

O incursiune în trecut cu 4fără15. Află tot ce trebuie să știi despre clubul de carte ce va avea loc online, pe 28 noiembrie

Ruxandra Gîdei, trupul și sufletul din spatele 4fără15, te invită într-o călătorie fascinantă prin lumea interlopă a Constanței din anii ’90!

Într-un videoclip plin de entuziasm, Ruxandra ne pregătește pentru o incursiune în cartierele în care legea o fac cei mai puternici, dezvăluind aspecte despre cea mai sălbatică speță de capitalism românesc din perioada tranziției.

Cântecul păsării de plajă

Cu un entuziasm contagios, Ruxandra face o introducere captivantă în tema aleasă, precizând că și-a pregătit sufletul pentru a descoperi secretele unei perioade memorabile și tulburătoare din istoria Constanței. Cartea aleasă pentru această incursiune este „Cântecul păsării de plajă” de Tudor Ganea, iar Ruxandra abordează subiectul cu dorința de a deschide discuții și de a aduce în prim-plan povești captivante.

 

 

Ne vedem la clubul de carte

Ea anunță o întâlnire specială în cadrul clubului de carte pe care îl organizează alături de prietena ei și talentata scriitoare, Cătălina Stanislav. Invitația este deschisă tuturor, iar evenimentul va avea loc marți, 28 noiembrie, de la ora 19:00, pe canalul de Youtube al lui Ruxandra Gîdei.

Cea mai nouă întâlnire din cadrul acestui club de carte promite a fi una deosebită, plină de discuții pasionate și păreri interesante. Un aspect important este că nu este necesară nicio înscriere prealabilă, iar toți cei dornici sunt invitați să se alăture live-ului și să contribuie la atmosfera captivantă pe care Ruxandra și Cătălina o vor crea.

Cu promisiunea unui eveniment spontan și autentic, Ruxandra ne îndeamnă să fim alături de ea în această călătorie literară și să participăm activ la discuțiile despre „Cântecul păsării de plajă”.

Așadar, pregătește-ți întrebările și opiniile pentru marți seara și fii parte din clubul de carte marca 4fără15!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ce s-a întâmplat între Zayn Malik și Gigi Hadid? Află tot de aici 😶

Tu ce rutină urmezi pentru a te pregăti de un movie night? Adina Boboc ți-o arată pe a ei