in

OMGOMG

O carte pe care vei vrea să n-o ratezi dacă faci parte din Generația Z: The First to Die at the End, de Adam Silvera 🫡

Hey, dear Gen Z reader!🧚‍♀️

Sad, Beautiful, Tragic. Just like a TSwift song – review online😩

Dacă nu știi ce să citești sau ce cadou să-i faci unui prieten drag, îți recomand cu cea mai mare căldură „The First to Die at the End”. La rândul meu am primit această recomandare de la un prieten apropiat și nu mi-a părut rău că am citit-o.

Autorul de romane pentru young adults, Adam Silvera, este și cel care a publicat bestseller-ul „The Both Die at the End” (2017). Chiar dacă este publicat după, în 2022, acțiunea din „The First to Die at the End” se concentrează înaintea celor din prima carte.

⚠️Short Spoiler Alert! Or not. I don’t know.⚠️

În universul ficțional construit de Silvera, oamenii au posibilitatea prin serviciile puse la dispoziție de Death Cast, să afle dacă vor muri sau nu în acea zi. Dacă ești sunat, știi că în decursul a 24 de ore vei muri cu siguranță .

Ce fac personajele în acest context? Citește cartea și vezi ce au făcut Orion Pagan și Valentino Prince. Cu mâna pe inimă, am trecut printr-un roller coaster de emoții alături de ei. Am râs, am plâns și am iubit.

 

@emma_reading4 The first to die at the end @Adam Silvera you are killing me #booktok #thefirsttodieattheend #adamsilvera #thefirsttodieattheendadamsilvera #thefirsttodieattheendbook #sadbook #sadbookrecs ♬ I with bathe in their tears – Emma Reading!

„The First to Die at the End” este un cockteil care poate satisface setea unui Gen Z de o lectură ușoară, dar profundă prin mesajul final. Ce spui? Îi dai o șansă?

Dacă ai dorințe pentru alte articole asemănătoare, dă-ne un pont aici.💖

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

second-hand

Opinie: Generația Z iubește hainele second-hand și dă o nouă direcție viitorului modei internaționale

instagram

Cine sunt cei mai faimoși 10 creatori de conținut români de pe Instagram în octombrie 2023? Descoperă clasamentul complet, actualizat