in ,

OMGOMG

Noul film din seria fenomen The Hunger Games este ACUM în cinema

Are you, are you comin’ to the cinema?🍿

Hi, dear Gen Z reader!🧚‍♀

Are you, are you comin’ to the tree?🌳

Sună cunoscut? Daaa, după încheierea francizei fenomen The Hunger Games în 2015, fanii din jurul lumii au ocazia în luna noiembrie să se bucure în cinema de un nou film, „Jocurile foamei: Balada șerpilor și a păsărilor cântătoare”, peliculă-prolog, adaptată după romanul scris de Suzanne Collins.

Filmul este disponibil din 17 noiembrie și în cinematografele din România.🎞️

Short recap The Hunger Games: Acțiunea cărților și seriei este plasată într-o societate distopică numită Panem, care este împărțită în 12 Districte, conduse de un Capitoliu. Presiunile și regulile tiranice impuse de elita Capitoliului, au stârnit la un moment dat o rebeliune care a fost învinsă.

Ca urmare a acestui eveniment și pentru a-și menține autoritatea asupra Districtelor, Capitolului a creat Jocurile Foamei, un eveniment anual în care 24 de Tribuți din fiecare District sunt aleși pentru a se ucide între ei, spre deliciul televizat al elitei din Panem.

Acțiunea noii pelicule îl are în prim plan chiar pe tiranul președinte Coriolanus Snow. De data aceasta, dinamica se schimbă și ai ocazia să vezi un tânăr Coriolanus care este ales tribut pentru cea de-a 10-a ediție a acestor jocuri sângeroase. În noua ipostază, acesta trebuie să găsească o cale de a câștiga, iar în această dinamică rămâne fascinat chiar de predecesoarea din Districtul 12 a lui Katniss Everdeen, Lucy Gray Baird.

@hungergamesofficial Every game has a beginning. The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes – only in theaters November 17. #TheHungerGames ♬ THE HUNGER GAMES In Theaters Nov 17 – The Hunger Games

Printre actorii celebri ai acestei producții, se numără Hunter Schafer, modelul a cărei vizibilitatea a început să crească datorită serialului Euphoria, Peter Dinklage, un actor cunoscut pentru rolul său important din serialul Game of Thrones și… Viola Davis, care nu îți mai arată de data aceasta How to Get Away with Murder.

Sooo… are you, are you comin’ to the cinema?🍿

Dacă ai dorințe pentru alte articole asemănătoare, dă-ne un pont aici.💛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Sfaturi de călătorie de la Vlad Jucan: Cum să-ți faci bagajul pentru a avea mereu cu ce să te îmbraci

Cui îi spune Theo Rose „Soarele Meu”? (OST Miami Bici 2)