in ,

AdorAdor PlângePlânge OMGOMG

Totul despre Nouă Unșpe: Cine este, Nume real, Vârstă, Carieră

Totul despre Nouă Unșpe: Cine este, Nume real, Vârstă, Carieră

Nouă Unșpe este unul din cele mai noi nume din muzica trap românească. El a prins foarte bine la publicul larg, în special la cel tânăr și foarte tânăr.

În acest articol vei afla totul despre Nouă Unșpe. Vom începe cu cine este, care e numele lui real, ce vârstă are și cum arată astăzi cariera tânărului artist.

Citește articolul până la final.

Cine este Nouă Unșpe?

După cum am spus și în introducere, Nouă Unșpe este un nume proaspăt și tânăr din industria muzicii trap. Acesta s-a alăturat portofoliului Global Records în 2019, la doar 15 ani, ca producător muzical.

Un an mai târziu, în 2020, Nouă Unșpe a lansat primul lui single „M.T.K”, în colaborare cu Killa Fonic. Piesa a fost compusă de Nouă Unșpe și Killa Fonic, textul a fost scris Killa Fonic, Nouă Unșpe, iar de producție s-a ocupat, bineînțeles, Nouă Unșpe.

Titlul piesei reprezintă inițialele celui care a dezvoltat arma AK, Mikhail Timofeyevich Kalashnikov.

Care este numele real al lui Nouă Unșpe?

Cu toate că artistul este cunoscut publicului larg ca Nouă Unșpe și chiar 911, acesta nu s-a ferit să-și facă public numele real, așadar, pe acesta îl cheamă Alex Ghinea.

Ce vârstă are trapper-ul?

Având în vedere că artistul a intrat în industria muzicală la numai 15 ani, am făcut un calcul rapid și am ajuns la concluzia că acesta are astăzi frumoasa vârstă de 20 de ani.

Nu vi se pare impresionant că este atât de tânăr și are deja o carieră solidă în spate?

Cum arată astăzi cariera artistului?

Tot în 2020, în octombrie, după „M.T.K.”, tânărul artist a mai lansat single-ul „Felinare”, tot în colaborare cu Killa Fonic, pentru care artistul a produs numeroase piese.

Mai mult, el este poate cel mai bine cunoscut drept co-producătorul hitului din ianuarie 2020 „Miami Bici” de pe coloana sonoră a filmului românesc cu același nume, care a devenit cea mai ascultată piesă pe Spotify din România la momentul acela.

La aproape un an de la lansare, SEEK TV a postat un episod de „How I made it?” pentru melodie, unde Nouă Unșpe a explicat procesul creativ.

@nouaunspe

PE 12 APRILIE CURGE CU BANI PE #regina #nouaunspe

♬ REGINA by NOUA UNSPE – NOUĂ UNȘPE

Mai mult decât atât, acest trapper este destul de prezent pe rețelele sociale, prin care comunică constant cu fanii lui.

Pe YouTube, acesta are o bază de fani de 20,5 de mii, în timp ce pe Instagram are aproape 46 de mii de urmăritori. De asemenea, el este prezent inclusiv pe TikTok, unde este urmărit de 58,3 de mii de utilizatori.

Tu îl urmărești pe artist? Dacă răspunsul tău este pozitiv, atunci intră pe „Ai un Pont?” și spune-ne care este piesa ta preferată semnată de artist. Așteptăm cu nerăbdare mesajele voastre!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Alexandru Gîlcă: Cine este, Carieră, Relație

Totul despre Paul Socol: Cine este, Vârstă, Relație, Carieră