in ,

AdorAdor

Marisa Paloma și noua ei casă: ”Hard work pays off”

Marisa Paloma ne-a oferit o privire din culisele vieții sale, dezvăluind o vedere spectaculoasă de pe terasa casei sale aflate în plin proces de construcție.

Ea a împărtășit cu fanii ei bucuria de a vedea visul casei lor prinzând contur.

Marisa Paloma ne arată o bucată din viața ei

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MARISA PALOMA (@marisa.paloma)

 

În videoul filmat din mașină, apoi de pe terasa casei ei, Marisa ne-a purtat într-o călătorie virtuală până la locuința ei în construcție.

Cu entuziasmul evident în ochi, ea a dezvăluit priveliștea de pe terasa dormitorului, un loc special unde ea și familia ei vor avea privilegiul de a admira cele mai frumoase apusuri.

În momentul în care camera a fost surprinsă în cadru, Marisa a împărtășit cu sinceritate sentimentele ei.

„AMC realizezi că de pe terasa dormitorului tău vei vedea cele mai frumoase apusuri împreună cu familia ta,” a transmis ea.

Mesajul său transmite nu doar bucuria de a-și vedea casa luând formă, ci și recunoașterea faptului că efortul depus merită fiecare clipă de anticipare și visare.

Noi știm deja că are the happiest family life, așa că ne bucurăm că și pe planul dorințelor personale ea este împlinită.

După muncă, și răsplată

În descrierea postării, Marisa a subliniat importanța muncii: ”Hard work pays off. 😭 #dreamhouse #familylove”.

Aceste cuvinte reflectă nu doar realizarea unui vis, ci și înțelegerea profundă că munca și dedicarea aduc cu sine recompense pe măsură.

Mesajul influenceriței e foarte important

Influencerița a transmis o lecție importantă fanilor săi – că perseverența și angajamentul în fața provocărilor duc la împlinirea visurilor.

Marisa Paloma nu doar își construiește o casă, ci și o poveste de succes și inspirație pentru toți cei care își urmăresc pasiunile cu tenacitate și determinare.

Așadar, să o felicităm pe Marisa pentru noul capitol din viața ei și să ne amintim cu toții că, într-adevăr, hard work pays off.

Tu ce spui despre terasa ei de vis?

Dacă ai un pont, let me know!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Alina Eremia și-a uimit fanii săi de pe Instagram cu o serie de poze fabuloase, marcând nu doar ziua de naștere a iubitului ei, ci și un moment surpriză deosebit - un inel superb de logodnă.

Cum ne încântă Alina Eremia? Hint: A zis DA 🫢

Vraja Killa Fonic – “NECROMANCER”