in ,

AdorAdor OMGOMG

Totul despre Nostalgia 2024: Când se ține, unde, program și artiști

Nostalgia 2024: Un weekend de neuitat dedicat muzicii Retro și Future la București

Totul despre Nostalgia: Când se ține, unde, program și artiști

Bucureștiul se pregătește să dea startul celei de-a patra ediții a festivalului Nostalgia 2024, eveniment dedicat iubitorilor muzicii Retro și Future.

Când are loc Nostalgia 2024?

Între 27 și 30 iunie 2024, Federația Română de Tir Sportiv va fi gazda unei călătorii muzicale inedite, care promite să te poarte prin istorie și să te facă să dansezi pe ritmuri nemuritoare.

O fuziune a generațiilor muzicale

Nostalgia 2024 nu este doar despre amintiri. Este despre o fuziune a generațiilor muzicale, unde clasicii scenei muzicale își împart scena cu nume noi care duc mai departe spiritul muzicii Retro cu o tentă modernă. Organizatorii încă păstrează secrete unele nume din line-up, dar anunțurile făcute până acum și zvonurile care circulă stârnesc deja entuziasmul nostalgicilor.

Sursă Imagini Instagram: nostalgiaretrodiscofuture

Legende internaționale și simboluri ale muzicii Retro

Pe scenă sunt așteptate nume grele ale muzicii internaționale, artiști care au marcat istoria cu hituri nemuritoare. Unul dintre cele mai așteptate nume este Bonnie Tyler. Vocea sa inconfundabilă va răsuna cu siguranță în inimile nostalgicilor, cu piese legendare precum „Total Eclipse of the Heart” și „Holding Out for a Hero”.

Fanii muzicii disco se vor bucura de show-ul trupei germane Boney M.. Hituri precum „Daddy Cool” și „Rasputin” vor transforma cu siguranță scena Nostalgia 2024 într-o pistă de dans electrizantă.

Călătorie muzicală prin istoria României

Pentru iubitorii muzicii retro românești, Nostalgia 2024 pregătește o adevărată călătorie în timp. Se vehiculează participarea artistului emblematic al anilor ’80, Cornel Ilie, care va readuce în memoria publicului piese de neuitat precum „Nunta cu cucul” și „Lasă-mă să te chem iubire”.

De asemenea, festivalul ar putea reuni pe aceeași scenă formații rock legendare din România, din anii ’80 și ’90.

Bilete și abonamente Nostalgia 2024

Pregătește-te să îți iei biletul în timp! Biletele și abonamentele pentru cele patru zile de festival sunt deja disponibile pe site-ul oficial și Live Tickets. Poți opta pentru bilete pe zi sau pentru abonamente care îți asigură accesul pe tot parcursul festivalului.

Nu rata șansa de a fi parte din Nostalgia 2024!

Nostalgia 2024 este o invitație la o călătorie muzicală memorabilă, unde poți retrăi amintiri dragi, descoperi muzica ce a marcat generații și te poți te bucura de o experiență unică alături de prieteni și familie. Festivalul promite o atmosferă plină de voie bună, unde muzica, moda și elementele vizuale te vor transporta într-o altă lume.

Pregătește-te pentru un weekend magic la București! Nostalgia 2024 este o invitație la o călătorie muzicală în timp, o șansă de a retrăi amintiri, de a te bucura de muzică fantastică și de a te distra alături de prieteni și familie. Nu rata această experiență unică!

Dacă ai un pont, let your girl know chiar aici. Have a good day!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Saga Festival 2024: Când se ține, unde, program și artiști

Saga Festival 2024: Când se ține, unde, program și artiști

Totul despre Bia Khalifa: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Bia Khalifa: Cine este, vârsta, biografia, cariera