Totul despre Nocivanu’: Cine este, Vârstă, Nume Real, Relație

Citind acest articol, vei descoperi câteva detalii despre gamerul român, Nocivanu!

Totul despre Nocivanu'

Cu o lungă experiență în domeniul online, Nocivanu’ este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai de seamă gameri din România. Pentru a se diferenția de restul creatorilor de conținut, acesta a adoptat o altfel de înfățișare, utilizând un avatar care ia forma unui panda roșu.

Citind acest articol, vei descoperi câteva detalii interesante, despre cine este gamerul Nocivanu, dar și despre modul în care acesta reușește să iasă în evidență în mediul online.

Cine este Nocivanu’?

Nocivanu’, sub numele lui real, Alexandru Cosa, este un creator de conținut, youtuber și gamer, contentul lui fiind focusat pe un grup țintă format în majoritate din copii.

Acesta are vârsta de 28 de ani și s-a născut pe data de 12 Iunie, acest lucru indicându-ne faptul că este zodia Gemeni. Deci cel mai probabil, este o fire sociabilă, extrovertă și deschisă la noi oportunități și noi provocări.

Acesta este un pasionat al călătoriior, drept dovadă fiind postările de pe Instagram, unde a împărtășit cu followerii poze din țări precum: Franța, Hurghada, Grecia, Turcia, Egipt, și altele.

Totul despre Nocivanu

Sursă Imagine Instagram: @nociv.insta

Cariera lui Nocivanu

Acesta și-a făcut debutul pe pe platforma YouTube, în anul 2017, când a publicat primul lui videoclip de gaming adresat copiilor.

Printre jocurile pe care le-a abordat de-a lungul timpului, se numără: MineCraft, Granny, GTA, Fortnite, și multe altele.

În anul 2018, acesta a atins pragul de 100k subscribers pe YouTube.

Pe parcursul carierei lui, și-a dezvoltat și un shop online, numit Nocivanu, unde poți găsi mai multe colecții, precum “Colecția Nocivanu în Apocalipsa Zombie”, ”Colecția Nocivanu on Fire”, ”Colecția Nocivanu on Fire V2”, ”Colecția Patrocle Salvatorul” și ”Colecția Patrocle Salvatorul Nocivanu”. Pe lângă acestea, ai o gamă variată de alte produse, precum produse pentru școală, tricouri, hanorace, șepci și fesuri.

Totul despre Nocivanu'

Sursă Imagine Instagram: @nociv.insta

Cum stă Nocivanu’ pe Social Media?

Chiar și astăzi, după atâția ani, platforma de suflet a lui Nocivanu’, continuă să fie YouTube. Aici, youtuberul postează în mod constant conținut, iar toate videoclipurile lui ajung în medie la 40k vizualizări.

Canalul lui de YouTube este deja cunoscut în comunitate ca fiind unul dintre cele mai urmărite canale de gaming, adresat copiilor, bucurându-se în prezent de 995k subscribers.

Pe Nocivanu’ îl poți găsi și pe canalul lui secundar numit Nocivanu’ Extra, unde are 503k subscribers, unde la fel ca și pe canalul principal, postează content dedicat copiilor.

Pe platforma Instagram, acesta postează imagini din locurile pe care le vizitează, alături de iubita lui, sau evenimentele la care ia parte alături de alți creatori de conținut. Aici este urmărit de de aproximativ 138k followeri.

Pentru a crea o relație și mai apropiată cu urmăritorii lui, în data de 15 Iunie 2023, acesta a creat pe platforma Instagram, un chat de tip Broadcast channel, numit „Nocivanii”. În prezent, pe acel chat sunt prezenți 6.6k membrii, aceștia urmărind cu mare interes toate mesajele și nouătțile pe care Nocivanu dorește să le împărtășească cu ei.

Pentru pasionații de TikTok, acesta și-a creat și aici un cont, unde are 103.1k urmăritori. De asemenea, conținutul postat aici este focusat doar pe partea de gaming, postând periodic și videoclipuri comice, care au scopul de a stârni amuzamentul urmăritorilor.

Relația lui Nocivanu

Stalkering puțin pagina de Instagram a lui Nocivanu’, am observat câteva postări în prezența unei fete pe nume Lavinia, cu care este împreună de aproximativ 8 ani de zile.

Analizând cu atenție fotografiile, cei doi par că se bucură unul de compania celuilalt, petrecând timp de calitate, dar și călătorind în vacanțe împreună.

Sursă Imagini Instagram: @nociv.insta

Dacă ai în minte ceva recomandări, le poți lăsa pe acestea în secțiunea de comentarii, iar pentru un pont, îmi poți scrie chiar aici! 😇😊😍

Have a nice day!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Tudor Buțan

Totul despre Tudor Buțan: Cine este, Vârstă, Carieră

Cine este Georgiana Drumen, actriță și creator de conținut: „Destinul m-a condus în continuare către o industrie creativă”

Cine este Georgiana Drumen, actriță și creator de conținut: „Destinul m-a condus în continuare către o industrie creativă.”