in

AdorAdor OMGOMG

#niveamatchingbesties: Filtrul NIVEA care aduce prietenii aproape

Când te simți bine în pielea ta, te poți bucura de momentele frumoase alături de cei dragi. 

De peste 100 de ani, NIVEA investește în produse de îngrijire care să înțeleagă nevoile pielii tale, indiferent de gen, vârstă, culoare sau textură. 

Promisiunea NIVEA Soft? Senzație fresh timp de 24h, de piele soft și catifelată. 

Crema ușoară și hrănitoare conține două ingrediente importante pentru o piele hidratată zi de zi. Uleiul de jojoba, bogat în vitamine și minerale, menține hidratată până și cele mai pretențioase tipuri de piele, și vitamina E care pe lângă beneficiile nelimitate, oferă o strălucire aparte pielii tale.   

Ca lucrurile să fie și mai interesante și dinamice, cei de la NIVEA au pregătit un filtru special și distractiv pe TikTok, cu întrebarea „Ce fel de prieten ești?”, care să celebreze prietenia. Când nevoile pielii tale sunt satisfăcute, te distrezi mult mai bine alături de prieteni.   

Ești curios să vezi cine a răspuns la provocarea NIVEA Soft pe Tiktok?

Hai să vedem: 

Lorena Șerban și Cezara Cristescu 

#matchingbesties 

Cu o piele catifelată, cele două sunt prietenele care lansează noile trenduri din grup. Și noi suntem de aceeași părere. E more than obvious.

@cezaracristescu Incearca si tu filtrul NIVEA Soft si afla ce fel de prietenie ai cu persoana draga. Postează și tu și poți câștiga premii #NIVEA #matchingbesties #ad @NIVEA ♬ GET ON OUR LEVEL – Libra

Sefora

Ce fel de prietenă e Sefora? Cea care are sfaturi bune pentru toată lumea… mai puțin pentru ea. Sefora e de acord. Și noi ne aflăm în aceeași situație. Best advisors, but worst practitioners.

@seforasulea NIVEA celebreaza editia limitata NIVEA Soft #Matchingbesties cu un filtru nou care stie cel mai bine ce tip de prieteni sunteti.  Folositi si voi filtrul si puteti castiga premii speciale. #MatchingBesties #NIVEAMatchingBesties #NiveaSoft #FriendsTok #NIVEA #teamupwithyourskin ♬ GET ON OUR LEVEL – Libra

Iuliana Beregoi și Ana Beregoi

Surorile Beregoi sunt apreciate pentru prietenia de lungă durată cu care se mândresc. #sistersslay

@iulianaberegoi Foloseste si tu filtrul #Matchingbesties impreuna cu prietenii tai fiindca e super fun si poti castiga premii super fun de la NIVEA #NIVEAsoft #MatchingBesties #NIVEAMatchingBesties #FriendsTok #NIVEA #teamupwithyourskin ♬ sunet original – Iuliana Beregoi

Ce spui? Vrei să încerci și tu filtrul NIVEA Soft alături de your matching bestie?

Dacă ai dorințe pentru alte articole asemănătoare, dă-ne un pont aici. 🌊

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Family Time: Cele mai cute fotografii de familie ale influencerilor de pe Instagram

Silviu Faiăr și Sabina Teodora: Cel mai cool cuplu al internetului