in ,

Totul despre Nicolle Stănese: Cine este, Vârstă, Biografie, Carieră

totul despre nicolle stanese cine este varsta biografie cariera cover

Nicolle Stănese este jurnalist, a fost TV host, este creatoare de conținut, antreprenoare, fondatoarea brandului de haine Melor și co-fondatoarea brandului Shining Body Sibiu și mama Anei-Victoria.

În articolul de astăzi vom afla cine este vedeta, ce vârstă are, de asemenea, o să prezentăm și o scurtă biografie și, mai mult, vom descoperi cum arată astăzi cariera ei.

Cine este Nicolle Stănese?

Nicolle Stănese a copilărit și trăiește în Sibiu, unde își desfășoară și astăzi activitatea. Ea se descrie ca fiind o femeie cu suflet de copil, care are un copil minunat și crede cu tărie în faptul că oamenii sunt încă frumoși.

Fosta vedetă Pro Tv, Nicolle Stănese a fost soția lui Mihai Cioltea, tatăl Anei-Victoria până în 2016, când avea numai 25 de ani. Aceasta și-a refăcut viața destul de repede, cu Marius Oprean, un om de afaceri din Sibiu.

Cei doi s-au cunoscut în perioada în care erau amândoi implicați în căsnicii, Marius Oprean fiind atunci soțul Adelinei, de care s-a separat cam în aceeași perioadă în care Nicolle a trecut prin divorț.

Separarea de Mihai s-a făcut exact aşa cum e firesc să se întâmple lucrurile între doi oameni maturi, care au împreună un copil, ce trebuie menajat de situaţii care nu au voie să îl afecteze, a declarat Nicolle Stănese pentru Click!

Astăzi, Nicolle Stănese formează un cuplu cu Mirel Dragoste, un jucător profesionist de basket din Sibiu.

 Ce vârstă are Nicolle Stănese?

Dacă la divorțul din 2016, Nicolle nu avea mai mult de 25 de ani, înseamnă că astăzi vedeta are frumoasa vârstă de 33 de ani și este cât se poate de împlinită.

O scurtă biografie

Nicolle Stănese a găzduit anterior emisiunea „O țară mai bună” pentru TVR 1 și tvrplus.ro. De asemenea, ea a fost gazda TV a cunoscutei emisiuni „Bake Off Romania” pentru PRO TV.

În 2014, a fost prezentatoarea Eurovision România, cea mai importantă competiție muzicală a anului. Acela a fost și primul moment când emisiunea a avut un singur prezentator.

„Viața pe lista de așteptare” a fost una dintre cele mai importante campanii TVR 1 prezentate în cadrul emisiunii. Le-a dezvăluit telespectatorilor că a spune „da” donării de organe era un lucru firesc.

Nicolle Stănese: cum arată cariera vedetei azi

Activitatea ei în televiziune a început în 2008, cu emisiunea „Servus Sibiu”, pe care a găzduit-o timp de 3 ani. A urmat o emisiune matinală, „Liber la vacanță”, pentru Antena 1 timp de un an și 3 ani de emisiunea matinală în prime-time „Prima Ora”, la Chișinău.

Mai mult, Nicolle Stănese este ambasadorul „Baby Care Sibiu” din 2012. Asociația Baby Care promovează cele mai bune condiții de îngrijire a nou-născuților internați la terapie intensivă neonatală.

De asemenea, vedeta are o comunitate frumoasă strânsă pe Instagram, de 57,4 de mii de urmăritori, cu care împărtășește  momente alături de familia ei, dar și din viața profesională.

Nicolle este și fondatoarea brandului Melor, un brand românesc care a luat naștere din dorința de a sublinia și prin haine, frumusețea simplă care tinde să piardă teren în ultima perioadă din cauza promovării excesive a tot ceea ce este artificial, extravagant și de consum rapid.

Dar și co-fondatoarea brandului Shining Body Sibiu, una din cele mai de încredere clinici, cu aparatură de ultimă generație și unii dintre cei mai bine pregătiți terapeuți din acest domeniu, din Sibiu. Oferă servicii precum remodelarea corporală, epilarea definitivă, masaj, estetică facială, micropigmentare – gene, buze, sprâncene până la estetică medicală.

Sunt mamă și sunt o femeie iubită, care iubește. Toate suntem împlinite atunci când trecem prin asta, a declarat Nicolle Stănese într-un interviu pentru Turnul Sfatului, unul din cele mai citite ziare din Sibiu.

Tu o urmărești pe Nicolle Stănese? Răspunde-ne la întrebare pe „Ai un pont?”. Abia așteptăm mesajele voastre!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

cine este teodora rogobete varsta cariera biografie cover

Totul despre Teodora Rogobete: Cine este, Vârstă, Biografie, Carieră

Totul despre Ioana Chișiu: Cine este, Vârstă, Relație și Carieră

Totul despre Ioana Chișiu: Cine este, Vârstă, Relație și Carieră