in ,

AdorAdor

Totul despre Nicolas Aesthetics: Cine este, Nume real, Vârstă și Carieră

Hai să descoperi cine e Nicolas Aesthetics!

Totul despre Nicolas Aesthetics: Cine este, Nume real, Vârstă, Relație, Carieră

În lumea influencerilor sportivi din România, un nume strălucește cu un farmec aparte – Nicolas Aesthetics. Cu peste 180.000 de abonați pe YouTube și o comunitate de 108.000 de urmăritori pe Instagram, Nicolas a reușit să devină o figură de referință în domeniul fitness-ului și al stilului de viață sănătos.

Nicolas nu este doar un simplu influencer, ci și ambasadorul MyProtein Romania și voce autorizată în ceea ce privește sportul, nutriția și sănătatea, fiind antrenor personal și tehnician nutriționist acreditat internațional.

Sursă imagini Instagram: @nicolas_aesthetics

Cu un cont pe TikTok ce depășește 300.000 de urmăritori și peste 6.2 milioane de aprecieri, Nicolas este considerat cel mai influent om în domeniul healthy lifestyle și cooking din România.

Cine este Nicolas Aesthetics?

Dar cine este cu adevărat Nicolas Aesthetics dincolo de cifrele impresionante de pe rețelele de socializare? Numele său real este Nicolas Enache și are 25 de ani.

Trăiește în frumosul oraș București și este student la Facultatea de Administrarea Afacerilor în limba germană la FABIZ – ASE. Originar din București, el a învățat la Colegiul Național „Ion Luca Caragiale”, în sectorul 1.

Cu toate acestea, ceea ce îl definește pe Nicolas nu sunt doar realizările academice sau numărul impresionant de urmăritori pe rețelele de socializare, ci pasiunea sa pentru un stil de viață sănătos și echilibrat.

Care este pasiunea lui Nicolas Aesthetics? (Dacă nu era evident…)

Un adept fervent al fitness-ului și gătitului sănătos, își dedică eforturile pentru a împărtăși cunoștințele și experiențele sale în aceste domenii cu comunitatea sa online.

Una dintre cele mai remarcabile aspecte ale lui Nicolas Aesthetics este implicarea sa în promovarea unui stil de viață sănătos și echilibrat.

El încurajează oamenii să adopte alegeri alimentare sănătoase, să facă exerciții fizice regulate și să își îngrijească mintea și corpul în mod corespunzător.

Este el într-o relație?

Pe plan personal, Nicolas Aesthetics este într-o relație cu Andra Fitt, o altă influenceriță care se ocupă cu sportul și lifestyle-ul sănătos. Cei doi formează o echipă puternică și se încurajează unul pe celălalt în călătoria lor către un stil de viață activ și echilibrat.

Sursă imagini Instagram: @nicolas_aesthetics

De ce să-l urmărești?

Nicolas Aesthetics este mult mai mult decât un influencer de pe rețelele de socializare – el este o sursă de inspirație pentru mii de oameni din întreaga țară.

Cu o abordare autentică, pasiune pentru fitness și nutriție și o relație puternică cu comunitatea sa online, Nicolas continuă să inspire și să îndrume oamenii către un stil de viață sănătos și fericit.

Dacă ai un pont, let your girl know chiar aici. Have a good day!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Mihai Stan: Cine este, Vârstă, Biografie, Carieră

Totul despre Mihai Stan: Cine este, Vârstă și Carieră

Totul despre Theo Zeciu_ Cine este, Nume real, Vârstă, Carieră

Totul despre Theo Zeciu: Cine este, Nume real, Vârstă, Carieră