in ,

AdorAdor OMGOMG

New House Tour: @hashemiariana ne prezintă noua ei locuință din București 🤭

Cu o sinceritate captivantă, influencerul de beauty, Ari, a împărtășit cu noi, într-un mod extrem de autentic, începutul noii sale vieți în în București, printr-un video încărcat pe TikTok. Într-o postare sinceră și plină de entuziasm, Ari ne invită în noua sa casă, o garsonieră din București, plină de prospețime și bucurie.

Cu toate că popularitatea ei a crescut pe social media, la finalul zilei, și Ari este la fel ca noi, doar o tânără nerăbdătoare să își înceapă noua viață într-un alt oraș. Astfel că își împărtășește bucuria de a-și decora apartamentul nou-nouț cu noi.

De la plăcerile simple, cum ar fi plăcerea de a avea propriul balcon și o baie minunată, până la mici detalii precum prosoapele și electrocasnicele, Ari arată, că la finalul zilei, we’re all just humans, savurând plăcerile mărunte ale vieții.

Într-un mod revigorant, Ari arată că indiferent de statutul social sau popularitatea online, momentele de tranziție și bucuriile cotidiene ne leagă pe toți. Decorarea apartamentului și achiziționarea de lucruri mici, precum farfurii roz și halate colorate, devin acte simbolice ale începutului unui nou capitol: acela al vieții de adult.

@hashemiariana

Programarile se fac pe mero!! Insta: ari.x.nails 💗

♬ Kawaii Aesthetic – LoES

Această transparență și autenticitate din partea influencerilor subliniază faptul că, indiferent cât de departe ajungi în carieră, încă poți găsi plăcere în lucruri simple și în transformările personale.

Felicitări, Ari, pentru noul început și pentru împărtășirea unui moment atât de personal cu comunitatea ta online. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ce mai citesc influencerii noștri preferați? Ruxandra de la 4fără15 ți-a pregătit un raft întreg pe care îl găsești la Cărturești

Influencerii noștri favoriți [printre care și Catincca] ne învață cum să avem un ten curat, gratuit! Hai să afli