in ,

Totul despre Nadina Ioana: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Nadina Ioana: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Cu siguranță ai auzit despre Nadina Ioana datorită tutorialelor și videoclipurilor despre beauty și cosmetice.

Cine este Nadina Ioana?

Nadina Ioana este content creator pe acest segment și are peste 15 milioane de followers. Cu ce este cel mai bine cunoscută are legătură cu videoclipul în care, ca gustare, mănâncă un scorpion cu nonșalanță.

Ce vârstă are Nadina Ioana?

Născută în 24 mai 1996, în zodia controversată a gemenilor, Nadina Ioana a copilărit în Sebeș. Are 28 de ani și este foarte urmărită pe canalele de socializare datorită conținutului pe care îl postează și care se adresează întâi de toate publicului interesat de domeniul beauty.

Biografia Nadinei Ioana

Nadina Ioana s-a născut lângă Sebeș, județul Sibiu. Este o ardeleancă versatilă, care știe cum să își cucerească publicul prin diverse tehnici care sunt acum la modă pe internet. Încă din copilărie, Nadina Ioana a fost atrasă de industria fashion și beauty, cosmetica fiind printre preferatele ei. Primul tutorial de make-up l-a realizat în 2019, inspirată de sărbătoarea Halloween, machiaj despre care nu credea că va atrage atâția fani.

La bază, deci, Nadina Ioana este o artistă. Asta o face populară și activă, talentul la machiaj, pe care l-a demonstrat cu numeroase ocazii. Altfel, despre viața privată nu a afișat pe internet prea multe. A preferat să se concentreze pe talent și carieră, deși vârsta pe care o are îi permite încă să realizeze multe lucruri.

Cariera Nadinei Ioana

La doar 28 de ani, Nadina Ioana are peste 2 milioane de urmăritori pe Instagram, platforma cu care a și început această carieră. În prezent este și printre cele mai urmărite persoane de pe TikTok, unde peste 14 milioane de urmăritori depind de contentul ei.

A devenit cunoscută datorită faptului că a încărcat un videoclip în care se prezenta mâncând un scorpion ca gustare. Acel videoclip a adunat numeroase vizualizări și acest videoclip a și consacrat-o datorită celor peste 35 de milioane de vizualizări. Nadina Ioana folosește adesea testarea de alimente neobișnuite. În acest fel a devenit distinctiv tipul de conținut pe care îl postează, care îmbină alimente bizare și content legat de frumusețe.

@nadina_ioana

The secret for a plump looking skin is good skincare + good diet ✨ | #Skin1004 #probiocica #skinprobiotics #skincollagen #fermentedskincare #centellaskincare #asmrskincareeddition #asmrskincareroutine #collagenjelly

♬ original sound – Nadina Ioana

Pentru aceia dintre voi care nu știu, ceea ce folosește Nadina Ioana în videoclipurile ei are legătură cu o anumită tehnică de relaxare, numită ASMR. Senzațiile pe care le experimentează oamenii atunci când aud anumite sunete fac ca ASMR să transforme șoaptele, foșnetele sau anumite mișcări precum răsfoitul unei cărți în adevărate terapii.

Nadina Ioana a utilizat aceste sunete menite relaxării chiar dacă uneori a fost nevoie de un scorpion pentru a ține publicul aproape. Culmea, oricât de ciudat ar putea părea să iei pentru o gustare un scorpion, au fost foarte mulți oameni care au urmărit videoclipul ei și care și-au arătat în acest fel interesul pentru acest tip de conținut.

De asemenea, viral a fost și un videoclip distribuit ulterior inclusiv de dailymail.co.uk, unde Nadina Ioana arată fanilor săi cum a machiat-o pe mama sa, bolnavă de cancer. În acest fel și-a câștigat din nou popularitatea, ajungând la sufletul celor care o urmăresc. De la rutina de îngrijire a pielii la compilații cu tehnici de make-up, Nadina Ioana influențează o mulțime de oameni să îi urmeze obiceiurile și are un deosebit succes făcând asta.

@nadina_ioana

🤍 #asmrmakeupsound#asmrmakeupsounds#cutemakeuplook#catmakeup#asmrmaquillaje#asmrmaquiagem#asmrmakeuptutorial#dailymakeuproutine#asmrbelleza

♬ original sound – Nadina Ioana

Tu știai cine este și ce face Nadina până să citești acest articol? Intră pe „Ai un Pont?” și spune-ne când și cum ai aflat despre această creatoare de conținut? De asemenea, dacă vrei să citești despre creatorul tău de conținut preferat, nu ezita să ne spui. Așteptăm cu nerăbdare mesajele și sugestiile voastre!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Marius Elisei: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Marius Elisei: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Levi Elekes: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Levi Elekes: Cine este, vârsta, biografia, cariera