in , ,

OMGOMG

Motivul pentru care Ariana și Dalton Gomez au divorțat, vezi aici

Ariana Grande și Dalton Gomez au decis să pună capăt căsniciei lor, iar această veste a fost primită cu surprindere de către fanii lor.

Care a fost natura divorțului lor?

Cu toate acestea, sursele apropiate celor doi artiști au dezvăluit că despărțirea lor a fost una amiabilă și determinată de circumstanțe care au apărut pe parcursul relației lor.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande)

O sursă a declarat că căsătoria lor a devenit mai dificilă odată cu plecarea Arianei Grande la filmările pentru „Wicked” în Londra, transformându-se într-o relație la distanță care a devenit dificil de menținut.

Cu toate acestea, au rămas prieteni și păstrează respect reciproc. Se pare că ambii au ales să meargă mai departe cu viața lor.

Cum a început povestea lor?

Ariana Grande și Dalton Gomez au început să se întâlnească în ianuarie 2020, iar relația lor a devenit publică când au apărut împreună în videoclipul melodiei „Stuck with U” a Arianei, lansat în mai același an.

Aceștia s-au logodit în decembrie 2020 și s-au căsătorit într-o ceremonie privată în mai 2021.

Cu toate că relația lor a fost privată în mare parte, Ariana a sărbătorit al doilea lor aniversar de căsătorie în mai, postând pe instagram.

Are Ariana pe altcineva acum?

De asemenea, s-ar spune că Ariana Grande este acum într-o relație cu colegul ei de filmări, fostul star de pe Broadway, Ethan Slater. O cu totul altă poveste complexă.

Cu toate acestea, relația lor pare să meargă înainte, iar fanii Arianăi sunt cu siguranță curioși să vadă cum se va dezvolta această nouă poveste de dragoste.

Tu ce zici de acest posibil cuplu? Dacă ai un pont, let me know!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cine are ziua de naștere pe 17 octombrie?

„Cum faci să nu te duci la polul opus de independență?” Perspectiva Mariei Vigheciu asupra relațiilor