in ,

AdorAdor OMGOMG

Totul despre Mitzuu: Cine este, Vârstă, Nume Real, Carieră, Relație

Descoperă citind acest articol, câteva detalii despre viața youtuberului, Mitzuu!

Totul despre Mitzuu

Mitzuu este un creator de conținut român, plin de viață, care îmbină cu success gamingul și vloggingul, cu alte domenii de activitate, creând astfel un profil captivant și inspirațional.

Rămâi cu mine pe parcursul acestui articol, și vei afla câteva lucruri pe care probabil nu le știai despre creatorul de conținut Mitzuu, dar și despre modul în care acesta a reușit să rămână atât de relevant în industrie, până în prezent.

Cine este Mitzuu?

Georgescu Mihai Alexandru, cunoscut în mediul online sub numele de Mitzuu, s-a născut în București pe data de 1 mai și are vârsta de 22 de ani.

El este singur la părinți.

Cu ocazia participării la podcastul lui Conacu, Mitzuu s-a descris ca fiind “un creator de conținut modest de pe YouTube”.

Tot în cadrul aceluiași podcast, el recunoaște faptul că a devenit cunoscut pe YouTube, datorită seriilor de Fortnite, pe care care le posta pe YouTube, dar și datorită live-urilor de Counter Strike.

Sursa lui de inspirație în ceea ce privește tipul de content pe care îl creează, a venit de pe Twich, unde obișnuia să observe modul în care ceilalți gameri se raportau la jocurile pe care le prezentau, dar și la interacțiunea pe care aceștia o aveau cu urmăritorii lor.

Sursă Imagini Instagram: @mitzuun1

Cariera lui Mitzuu

Cariera lui pe YouTube a început încă din anul 2017, însă abia din 2018, spune el că a tratat cu seriozitate tot ceea ce însemna procesul de filmare a videoclipurilor, dar și editarea acestora.

După cum am menționat și anterior, el s-a consacrat în mediul online printr-un conținut de tip gaming, urmând ca ușor, ușor să treacă la contentul de tip vlogging.

În mai puțin de 3 ani de activitate, acesta a atins pragul de 500k subscribers pe YouTube, lucru care l-a motivat și mai mult, până în punctul în care a ajungs să atingă în prezent, numărul de 1.5 milioane de abonați.

În 2020, acesta și-a făcut apariția într-unul dintre episoadele podcastului lui Conacu, unde cei doi au avut o discuție deschisă, focusată în mare parte pe gaming.

În 2021, tânărul a făcut parte din castul filmului Tabăra, de Vali Dobrogeanu, alături de personalități de renume, precum Selly ,Cezara Cristescu, Diana Condurache, Mădălina Bellariu Ion, și mulți alții.

Poate nu știai asta, însă în Aprilie 2023, Mitzuu, împreună cu tatăl lui, George Georgescu, au înființat Academia de Înot Premium, numită TRY Academy.

În cadrul acestei academii, ei oferă cursuri de înot copiilor, și nu numai, iar în cazul în care te interesează, ar fi bine să știi că prima ședință de înot este gratuită.

Totul despre Mitzuu

Sursă Imagine Instagram: @mitzuuun1

De-a lungul timpului, el a colaborat și cu alți creatori de conținut, precum iRaphahell, Lino Golden, Dorian Popa, Selly, Gami, Dr. Alexandra Mircea, și alții.

Pe lângă toate acestea, el a colaborat și cu branduri mari, foarte cunoscute în România, precum OLX, Kubeti, Pepsi Romania, și altele.

Cum stă Mitzuu pe Social Media?

Pe canalul de YouTube, acesta are 1.5 milioane de abonați. Aici, el postează săptămânal content, printre care live-uri, video-uri de gaming, și vlogguri. Videoclipurile lui ajung în medie la peste 1 milion de vizualizări.

Pe platforma Instagram, este urmărit de aproximativ 288k oameni, care așteaptă cu nerăbdare următoarele postări ale youtuberului.

Acesta este foarte prezent pe Instagram, postând săptămânal content legat de toate activitățile pe care le realizează, de la colaborări și campanii, la momente inedite petrecute alături de persoanele dragi lui.

Relația lui Mitzuu

Mitzuu este într-o relație amoroasă cu creatoarea de conținut Ariana Mtz, de aproximativ 3 ani de zile.

Cei doi impart această pasiune pentru mediul online, drept dovadă fiind videoclipurile, challenge-urile și campaniile pe care le filmează împreună.

Sursă Imagini Instagram: @mitzuun1

Pentru recomandări aștept mesajul tău în secțiunea de comentarii, iar dacă ai și alte ponturi legate de Mitzuu, lasă-mi un mesaj chiar aici! 😍

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Andrei Cosmin: Cine este, Vârstă, Carieră, Relație

Totul despre Andrei Cosmin: Cine este, Vârstă, Carieră, Relație

Totul despre Creative Monkeyz: Cine sunt, cu ce se ocupă

Totul despre Creative Monkeyz: Cine sunt, vârstă, cu ce se ocupă