in ,

Totul despre Miruna Rumina: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Miruna Rumina: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Miruna Rumina este o tiktok-eriță foarte urmărită de fani, dar este și om de radio. Faima de pe rețelele de socializare și succesul financiar care provine din postările sale atât de apreciate nu au împiedicat-o să aibă totuși și un job obișnuit.

Cine este Miruna Rumina?

Miruna Rumina se numără printre influencerițele care își doresc o carieră independent de faima pe care o au pe internet și își face foarte bine meseria în calitate de realizator la radio.

Ce vârstă are Miruna Rumina?

Miruna Rumina s-a născut în Iași, în anul 1990, pe data de 19 decembrie. Frumoasa moldoveancă are 33 de ani și demonstrează că are numeroase calități specifice zodiei capricorn fiindcă reușește să obțină mai tot ceea ce își propune.

Biografia Mirunei Rumina

Miruna Rumina, pe numele ei Miruna Ioana Gherasim, a copilărit în Iași, dar acum este stabilită în București. A urmat Liceul Economic Administrativ nr.1 din Iași, iar apoi și-a continuat studiile la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași, unde a ales ca specializare Jurnalismul. Își iubește mult singura bunică pe care o mai are. De aceea, Miruna Rumina a încurajat tinerii care o urmăresc pe TikTok să își viziteze bunicii, cât timp îi mai au, asta după ce i-a făcut, împreună cu verișorul, o surpriză bunicii sale: o vizită neașteptată.

@miruna.rumina

@Iustin Chiroiu 😭❤️

♬ Aia e până la urmă – 𝓐𝓷𝓸𝓷𝓲𝓶𝓪 💛

Miruna Rumina este pasionată și de muzică. Ba chiar a încercat să se facă remarcată cu talentul său odată cu participarea la o emisiune de tip concurs muzical televizat, la PRO TV, numită Superstar. Din păcate, jurații i-au recomandat să își îmbunătățească tehnica, dar Marius Moga a fost totuși cel care a încurajat-o cel mai mult să nu își abandoneze visul de a cânta.

Cariera Mirunei Rumina

Miruna Rumina a realizat în cei aproape 34 de ani că nu este un clișeu să acționezi ascultându-ți destinul. A făcut o mulțime de lucruri din punct de vedere profesional și a ajuns la acel succes pentru care cei din jur nu îi dădeau mari șanse de reușită. Miruna Rumina și-a început cariera în primul an de facultate, când lucra la Asociația Studenților Jurnaliști din Iași. Deoarece cocheta încă din acea vreme și cu radioul, ea a reușit în cele din urmă să se angajeze la un post de radio local, Impact FM România. Asta a ajutat-o ulterior să își facă trecerea către jobul pe care îl are în cadrul PRO FM. Alături de Venger, Miruna Rumina este realizatorul unei emisiuni, de luni până vineri, între orele 16 și 19. Cei doi crainici sunt momentan cei mai tineri DJ de la postul de radio PRO FM.

@miruna.rumina

Abia așteptam să pot recicla și eu așa cum făcea Candace! Apropo… vine acuși 1 Mai, vine și Paștele, e clar că vom avea mai multe deșeuri! Este momentul perfect pentu a profita de SGR! @Carrefour Romania #binelesetinelant #sgr

♬ sunet original – Miruna Rumina

Miruna Rumina încearcă să apropie tinerii din Generația Z de radio și face asta folosind inclusiv canalele sale de pe platformele de socializare. Este vedetă pe TikTok, unde încarcă clipuri inclusiv din timpul jobului pe care îl are la radio. Are 26,9 milioane de aprecieri și aproape un milion de urmăritori. Acest succes îi aduce și mulți bani: Miruna Rumina câștigă chiar și sute de dolari în urma vizualizărilor primite pe un clip.

Tu știi cine este Miruna? Scrie-ne pe „Ai un Pont?” și răspunde-ne la întrebare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Bianca Comănici: Cine este, Carieră, Relație

Totul despre Bianca Comănici: Cine este, Carieră, Relație

Totul despre Ema Uta: Cine este, Nume real, Vârstă și Carieră

Totul despre Ema Uta: Cine este, Nume real, Vârstă și Carieră