in ,

AdorAdor

Totul despre Miruna Lica: Cine este, Vârstă, Carieră, Relație

Află citind acest articol, cine este Miruna Lica!

Totul despre Miruna Lica

Cu multă culoare, pasiune și rafinament, Miruna Lica gătește unele dintre cele mai apetisante și spectaculoase feluri de mâncare de pe Internetul românesc. La un click distanță poți descoperi un univers culinar digital care te va cuceri gastronimic întru totul.

Cine este Miruna Lica?

Miruna Lica, aka The Foodiva este o foodbloggeriță, care s-a născut în Craiova la data de 26 Septembrie și are vârsta de 32 de ani. În prezent, este stabilită în București, oraș în care își trăiește visul culinar.

Ea se descrie ca fiind o persoană sinceră, foarte sociabilă, deoarece iubește oamenii și îi place să vorbească mult. De asemenea, ține foarte mult la punctualitate, găsește relaxare în creativitate, este o mare pofticioasă, și iubește animalele cu tot sufletul.

Numele de The FooDiva a venit din dorința de a combina stilul personal de viață și domeniul culinar. Fiind o femeie pasionată de beauty, lifestyle și sport, și-a însușit numele de The FooDiva, deoarece consideră că este un cumul a tot ceea ce reprezintă ea.

Sursă Imagini Instagram: @miruna.lica

Carieră Miruna Lica

La doar 19 ani, Miruna Lica a început să lucreze ca jurnalist, și timp de 5 ani a lucrat în televiziune, chiar și ca reporter al emisiunii televizate de pe Antena 1, Neața cu Răzvan și Dani.

La vârsta de 24 de ani, aceasta și-a dat seama că vrea să facă ceva mai mult cu viața ei, să aibă ceva care îi aparține. Așadar, a renunțat la jobul de reporter și a intrat în lumea comunicării și marketingului, urmând ca timp de doi ani să lucreze ca specialist în Relații Publice într-o companie medicală.

În prezent, deține o agenție de comunicare și creează conținut pe social media. Cu toate acestea, cea mai mare parte a timpului și-o petrece în bucătărie, făcând ceea ce iubește cel mai mult, și anume, să gătească.

The FooDiva a fost o divă a gătitului încă de când era mică. De-a lungul timpului, au urmat multe experimente și rateuri culinare, însă, începând cu vârsta de 18 ani, subiectul gătitului a devenit unul serios. Abia atunci mâncarea începea să prindă gust.

„Pasiunea pentru gătit o aveam, însă îmi lipsea relația cu publicul”

Astfel, pentru a îmbina nevoia de a găti cu pasiunea pe care o avea pentru domeniul comunicării, și-a făcut un blog, numit Mirunalica.com, unde a început să scrie despre fiecare rețetă pe care o făcea. Astăzi, pe blog se găsesc zeci de rețete, atât pentru feluri principale de mâncare și micuri dejun, cât și pentru deserturi. De la salate și somon la tigaie, până la checuri și tarte cu fructe.

„Nu gătesc de nevoie, ci din plăcere”

Dacă credeai că există în spate o echipă care se ocupă de editarea și organizarea contentului ei, ei bine, aceasta a declarat în cadrul podcastului Generația Creativă, faptul că s-a ocupat singură încă de la început, de tot ceea ce înseamnă editarea videoclipurilor și organizarea contentului. Totodată, recunoaște că bazele le-a preluat încă din perioada în care activa în televiziune.

Cât despre social media, pe Instagram @miruna.lica are 111K urmăritori, unde postează atât rețete, cât și lucruri pe care le face în viața de zi cu zi, dar și diverse colaborări pe care le are cu diverse branduri, precum Pepsi, Tazz, Fairy.

Deține, totodată, și un canal de YouTube cu 3,37K de subscriberi, unde postează videoclipuri scurte cu rețete și cu procesul propriu zis de pregătire a celor mai gustoase mâncăruri.

O poți găsi chiar și pe TikTok, unde are 83K urmăritori, și la fel ca și pe Instagram, postează rețete, lucruri pe care le experimentează în viața de zi cu zi, și chiar recomandări de localuri sau mâncăruri pe care privitorii ar trebui să le încerce.

Pe Miruna Lica o poți vedea chiar și pe ProTv, la Vorbește Lumea, în fiecare marți, unde pregătește diferite mâncăruri, pentru a-I inspira pe pofticioșii din spatele ecranelor.

Totul despre Miruna Lica: Cine este, Carieră și Relație

Sursă Imagine Instagram: @miruna.lica

Relație Miruna Lica

Tânăra nu a împărtășit foarte multe detalii despre viața ei amoroasă pe social media, însă cu ocazia apariției ei în podcastul Generația Creativă moderată de Natalia Berezovskaia, a adus în discuție câteva aspecte, din care putem înțelege faptul că există un băiat în viața ei, pe nume Andrei Gomoiu, cu care și locuiește împreună.

 

Totul despre Miruna Lica: Cine este, Carieră și Relație

Sursă Imagine Instagram: @miruna.lica

Dacă cunoști și mai multe detalii, lasă-mi un mesaj aici! 😘

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Andy Popescu: Cine este, Vârstă, Relație, Carieră

Totul despre Andy Popescu: Cine este, Vârstă, Relație, Carieră

Totul despre Patricia Trif: Cine este, Vârstă, Relație, Carieră

Totul despre Patricia Trif: Cine este, Vârstă, Relație, Carieră