in ,

Totul despre Mirela Retegan: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Mirela Retegan: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Mirela Retegan este cunoscută în special pentru Gașca Zurli, care de aproape 18 ani distrează o mulțime de copii și antrenează părinți fericiți.

Cine este Mirela Retegan?

Mirela Retegan a fost om de radio și jurnalistă timp de peste 20 ani, motiv pentru care a reușit să creeze o comunitate foarte puternică în jurul ei.

Ce vârstă are Mirela Retegan?

Mirela Retegan s-a născut în Dej, județul Cluj-Napoca, într-o zodie de foc. Are 53 de ani și spune despre ea că atunci când ea când arde… arde, nu pâlpâie.

Biografia Mirelei Retegan

În prezent, Mirela Retegan este prezentă în comunitatea online atât ca o femeie cu o carieră remarcabilă, cât și ca supermamă. Cu fiica ei, Maya Sorian, acum în vârstă de 22 de ani, a ajuns chiar să lucreze, legând o legătură specială, de prietenie. Împreună călătoresc, lucrează și povestesc adesea despre lucrurile care leagă comunitatea extinsă pe care Mirela Retegan a creat-o în mod organic: schimbarea pentru o viață mai bună.

Mirela Retegan își iubește foarte mult mama deoarece de la ea a învățat că atunci când îți dorești ceva foarte mult, o să reușești. Asta, desigur, câtă vreme muncești suficient de mult. Cu aceste lucruri își încurajează și fiica pentru a reuși să își împlinească chiar și cele mai mărețe visuri. A avut o copilărie frumoasă în care a știut cum să iubească din toată inima copiii. Tatăl ei era singurul din cartier care deținea o Dacie, iar Mirela Retegan își amintește cum acestuia îi plăcea să îi distreze pe copii umplând mașina cu râsetele lor.

A fost mulți ani într-o relație cu tatăl fiicei sale. Într-o oarecare măsură, împreună cu el, adică alături de Cornel Sorian, membru al trupei Stigma, a pus Mirela Retegan bazele Zurli, chiar dacă la vremea aceea era doar un joc muzical despre care Mirela Retegan nu știa că va ajunge cea mai îndrăgită trupă în industria de entertainment. Cei trei au locuit împreună în Satu-Mare, însă doar pentru doi ani. Începând cu anul 2006, când Maya Sorian avea doar patru ani, drumurile celor doi părinți au luat alte direcții. În acel moment, Mirela Retegan s-a hotărât să se mute în București și să înceapă o viață nouă, riscând totul pentru fericirea copilului său.

Cariera Mirelei Retegan

Mirela Retegan a lucrat în radio și a fost o bună jurnalistă, iar anul acesta va sărbători 18 ani de când este mama găștii Zurli. Împreună cu fostul ei soț, membru al trupei Stigma, al cărei impresar a și fost, înainte să se îndrăgostească de el, a creat Gașca Zurli. Această mult apreciată trupă veselă a umplut săli de spectacole și a animat petreceri private, iar prin intermediul platformei Youtube a adunat o mulțime de copii și părinți fericiți.

De scris, Mirela încă scrie pe blog. Acolo povestește despre călătorii, despre ce înseamnă să fii mamă, despre Gașca Zurli sau își așterne, pur și simplu gândurile care devin sursă de inspirație în special pentru adulții care o urmăresc. Cu renumita gașcă Zurli, Mirela Retegan a reușit să câștige 6,5 milioane de euro în ultimii ani, iar asta ne demonstrează că visul ei simplu, de a-i oferi fiicei sale o copilărie plină de joc poate deveni și un viitor strălucitor din punct de vedere financiar.

Tu știai cine este Mirela până să citești acest articol? Scrie-ne pe „Ai un Pont?” și spune-ne.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Eda Marcus: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Eda Marcus: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Expozițiile Broken Borders și Seamless se apropie de final

Expozițiile Broken Borders și Seamless se apropie de final