in ,

Totul despre Mircea Căpățână: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Mircea Căpățână: Cine este, vârsta, biografia, cariera
Sursă foto: WOWBIZ

Mircea Căpățână este unul dintre investitorii care caută potențiale afaceri de succes în cadrul emisiunii televizate Imperiul Leilor.

Cine este Mircea Căpățână?

Este cunoscut ca antreprenor de 18 ani încoace și în calitate de consultant, dar în special pentru că este co-fondatorul Smartbill și director de marketing.

Ce vârstă are Mircea Căpățână?

Mircea Căpățână s-a născut în Timișoara și are 34 de ani. Este așadar, un tânăr care a știut să ia deciziile cele mai bune astfel încât viziunile sale să îi aducă succes. Despre el, Mircea Căpățână spune că este:

Nici frumos până la 34 de ani, nici cuminte până la 80, și nici bogat până la ** 😀 nu m-am făcut.

Biografia lui Mircea Căpățână

Timișoara este orașul natal al lui Mircea Căpățână, precum și locul unde a studiat după terminarea liceului, la Politehnică. Mircea Căpățână glumește în legătură cu a fi investitor și recunoaște că avea aceste abilități încă de la vârsta de trei ani.

În urmă cu 15 ani, Mircea Căpățână s-a mutat în București. De aici își dezvoltă și acum afacerile. Pentru el, o viață bună este despre oameni buni, mâncare bună și discuții fructuoase, iar pentru el, succesul vieții frumoase este calculat întotdeauna emoțional, niciodată printr-un număr. Mircea Căpățână are un blog, unde scrie despre despre viața de antreprenor, mai exact despre cum motivezi o echipă, despre taxe și faliment sau despre angajări. De asemenea, pe blogul lui Mircea Căpățână putem să citim și articole despre lucruri de zi cu zi. Mircea Căpățână e interesat de cum rezolvăm problema poluării, scrie despre lecții de gramatică sau purși simplu discută scurte istorii recente și are, de asemenea o rubrică de viață, unde subiectele abordate țin mai degrabă de domeniul spiritualitate și religie.

Cariera lui Mircea Căpățână

Cariera lui Căpățână a început atunci când, împreună cu doi colegi de facultate, Radu și Ioana, voia să pună bazele unei firme de web design. Se confruntau des cu problema facturilor, în special fiindcă modificările care erau necesare atunci când greșeau trebuiau să fie făcute de mână. Pentru că studiau și lucrau în IT, lui Mircea și celor doi colegi de facultate le-a venit ideea să creeze un soft care să facă mai eficientă orice activitate de facturare și de contabilitate.

 

În acest fel, cei trei prieteni au devenit fondatorii companiei Smartbill 2007, care a fost lansată în anul care îi și completează numele. Compania a fost rezultatul multor zile și nopți petrecute pentru a pune la punct programul. Într-un final, Mircea și ceilalți doi fondatori ai Smartbill 2007 au reușit deci, folosindu-și cunoștințele în IT, nu doar să dezvolte un soft, ci să îl și lanseze și să îl mențină funcțional.

În anul 2022, Mircea s-a alăturat inclusiv unei companii care are ca domeniu criptomonedele. Cifra de afaceri pe care a obținut-o în acești ani datorită ingeniozității sale face ca în prezent să poată susține, la rândul său, antreprenorii. În calitate de investitor în emisiunea Arena Leilor, el cercetează potențialul de implementare a afacerilor prezentate în sezonul 4 al emisiunii. În urma participării la emisiunea difuzată de postul de televiziune PRO TV, Mircea Căpățână a preluat 8% din businessul Curiera, care este singurul serviciu de curierat 100% electric din București-Ilfov. Faptul că pe piața curieratului electric nu este încă o competiție, l-a făcut pe antreprenorul Căpățână să fie sigur că este loc pentru inovație.

Tu ștai cine este Mircea, fondatorul SmartBill, până să citești acest articol? Intră pe „Ai un Pont?” și răspunde-ne la întrebare. Așteptăm cu nerăbdare mesajele și sugestiile voastre!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Daniel Crăciun: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Daniel Crăciun: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre IHATEPINK

Totul despre IHATEPINK: Cine este, Vârstă, Nume Real, Carieră, Relație