in

OMGOMG

Minelli se întoarce la versurile în limba română și lansează “picpocpac”

Tot ce am în jurul meu nu mă inspiră deloc…

Minelli e româncă? Da, e artista aceea care cucerește scenele internaționale, acel songwriter de succes care scrie nu doar pentru sine, cât și pentru alți artiști de renume. Pentru a nărui pentru totdeauna mitul că Minelli nu se trage din plaiuri mioritice, artista vine cu piesa aceea pe care să o pui pe repeat când ai genul acela de zi mohorâtă sau când te simți lipsit de energie. De la prima ascultare, ziua ți se va însenina la fel de repede precum ai spune: “picpocpac”.

“picpocpac” a fost scrisă de Minelli, iar producția a fost realizată de Alexandru Turcu.

,,<> este o piesă care vorbește despre acceptarea zilelor mai puțin bune, despre a merge mai departe și a rămâne pozitiv orice s-ar întâmpla.” ne spune Minelli

Minelli este unul dintre cei mai de succes artiști și compozitori din Europa de Est, care a scris multe hituri atât pentru sine, cât și pentru alți artiști de succes. Lansările sale “Rampampam” și “Nothing Hurts” au dominat topurile muzicale la nivel global, cumulând peste 220 milioane de stream-uri și peste 400 milioane de vizualizări pe YouTube. „Rampampam” a ajuns chiar pe locul #4 în topul Shazam Global și pe locul #1 în Shazam Global Dance, unde s-a situat timp de câteva săptămâni. În plus, “Deep Sea”, cântecul ei în colaborare cu celebrul DJ R3HAB, a ajuns pe cea mai fresh lansare a sa, albumul “Silver & Gold – Chapter II”, și în unele dintre cele mai mari playlist-uri Spotify și Apple Music, primind, de asemenea, stream-uri din întreaga Europă. „Silver & Gold” a fost foarte bine primit în întreaga lume și a acumulat peste 25 de milioane de ascultări pe Spotify.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Dayana redefinește retroul în „Trece viața”

Timpul unei noi colaborări The Motans x Delia – “Tu O’clock”