in ,

AdorAdor

Millie Bobby Brown și Jake Bongiovi sunt #CoupleGoals 💕

Millie Bobby Brown și Jake Bongiovi sunt cu siguranță #CoupleGoals, iar povestea lor de dragoste care a început în vara anului 2021 a captivat inimile fanilor.

Cum s-au întâlnit cei doi?

Cei doi s-au întâlnit inițial pe Instagram, o întâlnire digitală care a evoluat într-o prietenie puternică și apoi într-o relație romantică.

De-a lungul timpului petrecut împreună, Millie și Jake au făcut tot posibilul să-și arate afecțiunea, atât în mediul online, prin postări pline de tandrețe și tributuri romantice, cât și în lumea reală, la concerte și evenimente de pe covorul roșu.

 

 

Cu zâmbetele lor sincere și gesturile romantice, au reușit să devină un exemplu de iubire modernă.

Logodna dintre Millie Bobby Brown și Jake Bongiovi

Momentul magic a sosit pe 11 aprilie 2023, când cei doi au decis să-și oficializeze relația prin logodnă. Pe Instagram, Millie a împărtășit o fotografie alb-negru de la plajă, unde strălucea fericită, prezentându-și noul inel de logodnă.

Cu o dulce notă de romantism, ea a citat versuri din „Lover” de la Taylor Swift, exprimându-și dragostea pentru Jake.

În lunile care au urmat, au continuat să-și declare dragostea reciprocă prin postări coordonate pe rețelele de socializare.

Postând imagini din apariții publice și evenimente speciale, au arătat lumii întregi că sunt pe aceeași lungime de undă și că se completează perfect unul pe celălalt.

Fie că era vorba despre un sărut pe obraz sau o fotografie din timpul unei cine romantice, au adus mereu un zâmbet pe fețele fanilor lor.

Cele mai dreamy vacanțe în doi

Cuplul a demonstrat că știe să se distreze și să-și bucure viața împreună în vacanțe de neuitat.

O excursie scenică în Sardinia, Italia, în iulie 2022, i-a adus pe plaje romantice și pe șoselele pitorești ale Mediteranei, culminând cu un videoclip vesel postat de Jake, care îi arăta călătorind împreună într-o mașină roz.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @jakebongiovi

 

Pe măsură ce relația lor a devenit tot mai solidă, au împărtășit și momente importante din viața lor, inclusiv propunerea cinematică făcută de Jake.

Cu fiecare postare, fiecare gest și fiecare moment de fericire, Millie Bobby Brown și Jake Bongiovi au creat o poveste de dragoste autentică și inspiratoare, confirmând că sunt cu adevărat #CoupleGoals în ochii fanilor și nu numai.

Tu ce părere ai despre acest cuplu?

Dacă ai un pont, let me know!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

„N-o să te”, cea mai nouă melodie lansată de creatoarea de conținut Andreea Bostănică😍

Cine are ziua de naștere pe 12 decembrie?