in ,

AdorAdor

Miley Cyrus și „Used to be young” m-au întors în copilărie

Tu ai crescut cu Hannah Montana?

Atunci când eram copil și mă închideam în living ca să interpretez melodii semnate de Hannah Montana ca Nobody’s Perfect, Best of both worlds și Who said nu mă gândeam că, peste doar zece ani, Miley Cyrus va fi una dintre cele mai controversate vedete.

Am crescut cu ea, am învățat de la ea, apoi, când eu nu aveam mai mult de paisprezece ani, iar ea douăzeci și unu, s-a ras în cap, a uitat de haine și s-a urcat călare pe o bilă din ciment. Nu mai era adolescenta model, dar nici tânăra pe care o blama toată lumea.

Răbdarea ar fi fost soluția

Așa cum spune și în cel mai recent cântec al ei, care mi-a dat fiori de când l-am auzit:

 

I know I used to be crazy

I know I used to be fun

You say I used to be wild

I say I used to be young

You tell me time has done changed me

That’s fine, I’ve had a good run

I know I used to be crazy

That’s ‘causе I used to be young

 

 Miley a fost un adolescent a cărui viitor a fost scris de când era prea fragedă, care i-a plăcut și i s-a potrivit până la un punct. Mereu mi s-a părut că a fost judecată mult prea aspru. Mi se pare teribil de greu să crești cu presiunea de a fi un model pentru copiii din întreaga lume, tu fiind încă un copil.

Așadar, la 18 ani a terminat filmările pentru Hannah Montana, apoi, la scurt timp s-a logodit cu Liam Hemsworth, iar o lume de tineri se uitau în continuare la ea ca la un lider. Normal că a luat-o razna. Și eu aș fi făcut asta.

Din păcate nimeni nu a avut răbdare și toți s-au grăbit să o critice, uitând faptul că era doar o tânără confuză care a pornit într-o călătorie a autodescoperirii.

Glow up-ul lui Miley

Punctul în care a avut loc prima schimbare a lui Miley, primul pas către vindecare a fost odată cu piesa Malibu, apoi lucrurile au decurs firesc până la Flowers, care a propulsat-o pe Miley și i-a dat o nouă identitate.

Used to be young mi se pare apogeul. Piesa e fabuloasă și are potențialul să atingă toți nostalgicii Hannah Montana, cum sunt și eu, dar și pe cei mai tineri, care o redescoperă pe această femeie, care a marcat atât de mulți copii.

Melodia e ca o mărturisire, ca o explicație, ca o reculegere, ca o amintire și marchează glow up-ul. Miley de spune că și-a trăit viața și că, finally, a aflat cine este, care e direcția ei și ce dorește să aducă pe piața muzicală.

Am crescut cu Hannah Montana, am crescut cu Miley și mă bucură felul în care a evoluat. E atât de bine înrădăcinată în copilăria mea încât uneori am senzația că o fost o vecină de bloc cu care mă jucam în fiecare zi. Sunt curioasă cum vi se pare vouă. 😊

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cine are ziua de naștere pe 18 septembrie?

Irina Manea

Tot ce ar trebui să știi despre Irina Manea, una dintre cele mai urmărite românce pe Instagram