in , ,

AdorAdor OMGOMG

Mila Cartier și escapada sa în inima Transilvaniei: O pauză binevenită de la agitația urbană

Într-o lume agitată, în care suntem adesea prinși în vâltoarea vieții cotidiene, influencerul Mila Cartier a ales să se rupă de haosul citadin pentru câteva zile și să își găsească liniștea într-o casă mobilă micuță, departe de stresul orașului.

Timp de o săptămână, ea va trăi în „Tiny Transylvania”, un mic cămin pe roți, care îi va deservi drept oază de calm și liniște.

Mila a împărtășit deja o parte din experiența ei în Tiny Transilvania cu comunitatea sa online și a subliniat importanța unei astfel de evadări pentru starea sa mentală. Chiar dacă conexiunea la internet era redusă, pacea interioară pe care a găsit-o acolo a făcut tot efortul să merite. Această călătorie în inima Transilvaniei, cu mica Transilvanie mobilă a devenit un antidot pentru stresul orașului și un refugiu pentru a-și reîncărca bateriile.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mila (@milacartier_)

Într-o lume în care suntem mereu conectați și în care ritmul vieții este unul alert, este vital să ne acordăm și pauze din când în când și să găsim locuri unde să ne regăsim echilibrul interior. Mila Cartier a remarcat că această retragere în natură i-a permis să se reconecteze cu sine și să experimenteze liniștea profundă a mediului rural.

Chiar și cu provocările legate de conexiunea redusă la internet, Mila a evidențiat norocul de a putea lucra de oriunde, de a avea posibilitatea de a se retrage și de a găsi inspirație în locuri neașteptate.

Această experiență a adus cu ea nu doar momente de reflecție, ci și o apreciere mai mare pentru privilegiul de a avea un mod de viață flexibil.

 

@milacartier Tiny Valentina e casuta mea pe roti timp de o saptamana! Partea buna e ca pot lucra remote la nevoie, sper totusi ca nu va fi nevoie haha 😁✨ad • • • • • • #tinytransylvania #cabinlife #cabanacluj #goitromania #carierainit ♬ Secret Place – Deeper Soaking Worship

Escapadele precum aceasta nu sunt doar o modalitate de a scăpa de stresul cotidian, ci și un act de grijă față de sănătatea mentală. Timpul petrecut în natură, departe de agitația orașului, oferă un cadru propice pentru relaxare și reconectare.

Mila ne amintește că, în ciuda provocărilor zilnice, este important să ne acordăm astfel de momente de respiro pentru a ne putea (re)încărca cu energie pozitivă și pentru a redescoperi bucuriile simple ale vieții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cel mai sweet TikTok făcut de Diana Alexe pentru iubitul ei

O zi din viața lui Marilu Dobrescu. Cum s-a transformat o simplă escapadă urbană într-o zi de filmare?